Колко е зает и натоварен БГ-канадецът ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

След последното пренасяне,реших да спра да бъда благ и да не си превръщам таратайката в пикап.
Ползвай фирма,щото ако се счупи колата с твоя казан точно-ти вярвам ще свиеш рамене и ще продължиш нататък,а за мен ще останат не малките разходи по ремонта...
Аз помагам с кавото мога ,има и кой да го потвърди,но вече смятам да не рискувам да се правя на фирма за деменажмон.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Dimitre, ne go streskai choveka! nema nujda da si vlachi kazana za rakia - az znam otkude da si ia kupi za 10 kinta kiloto. Ako niakoi znae sza po-malko - molia da mi saobshti, che edna rakia, dve rakii - otide mi zaplatkata.
A, da ne zabravia - nali pomnish, che shte me vodish za cigari pri indiancite - obeshtavam niama da tovaria mnogo kolata :P
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Joy

Мнение от Joy »

Elia написа:Dimitre, ne go streskai choveka! nema nujda da si vlachi kazana za rakia - az znam otkude da si ia kupi za 10 kinta kiloto. Ako niakoi znae sza po-malko - molia da mi saobshti, che edna rakia, dve rakii - otide mi zaplatkata.
A, da ne zabravia - nali pomnish, che shte me vodish za cigari pri indiancite - obeshtavam niama da tovaria mnogo kolata :P
Малко си закъсняла...Индианците в момента са свършили всички свястни цигари-останали са само боклуци и умирам на мъка... :cry:
А пък аз познавам един който си вари ракия най-редовно в къщи.Казан не си е носил със сигурност-как го е направил,не съм питала... :wink:
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

Joy, я раздуй моля каква е цялата тая "прочута" галимация с индианците и какво аджеба имаш предвид под "свястни" цигари? (не че не ги отказвам де, ама ...)

За ракията - пия докато има (каквото си донеса, досега не са ми правили въртели на летището), после стискам, че като си ида до БГ да ми е по сладка :beer:

За излизането на по бира - по-светнатите ще препоръчат ли някое заведение? Цени?

(Уф, кво ще си помислят хората за мен кат ми погледнат постинга...)
За квантовата физика и нейното приложение при конструкцията на казан за ракия.... опаааа... пак
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
fart

Мнение от fart »

Elia написа:Dimitre, ne go streskai choveka! nema nujda da si vlachi kazana za rakia - az znam otkude da si ia kupi za 10 kinta kiloto. Ako niakoi znae sza po-malko - molia da mi saobshti, che edna rakia, dve rakii - otide mi zaplatkata.
Елия, благодаря за инфото :beer: , явно и ти си от моята партия. Като дойда ще ти обадя да пийнем по една ракийка няколко пъти :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Elia, за коя ракия говориш за 10 кинта, (на бай ти Слави и на бай ти Енчо са големи шльокавици и не стават за пиене)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

, da ne zabravia - nali pomnish, che shte me vodish za cigari pri indiancite - obeshtavam niama da tovaria mnogo kolata
Фърдър то ауър тел.конв. фром йестърдей.
Ще пусна отделна тема за рисковете да се ходи до резервата за цигари.
Отговорете моля-опасно ли е да се ходи за цигари до резервата?
Molson

Мнение от Molson »

Kole,
shto se otnasia do universitetite v MTL moje da se pishe s godini.
no parvo triabva da se otbeleji koi ezik se vladee po dobre - english ili french.
ako si s english - v anglofonski universitet - Concordia, McGill,
ako si frankofon - frankofonski universitet - Université de Montreal, UQAM
ot programite moje da se izbira certificate - 30 crédits, BAC (90-120 crédits) ili master(maitrise) - 45 crédits ili graduate cerfificate(diploma) -30 crédits,- DESS vav frankofonskite universiteti.
bez znachenie e kakav e universiteta - i chetirite sa prestijni, vajno e kakvo iskash da rabotish i s kakva klientela - anglofonska ili frankofonska ili i dvete kakto i kakva programa i specialnost shte zapishesh- tova e nai-vajnoto.
uredi si sreshta s conseiller (savetnik) v universiteta koito si izbral i tam shte ti dadat konkretna informacia i priemnite iziskvania.
Joy

Мнение от Joy »

Joy, я раздуй моля каква е цялата тая "прочута" галимация с индианците и какво аджеба имаш предвид под "свястни" цигари? (не че не ги отказвам де, ама ...)
Не схващам за каква галимация говориш... :roll: Индианците внасят голяма партия определени марки цигари,които в определен момент свършват ако не се внесат отново...Често свършвайки една марка,внасят друга и няма гаранция,че тя ще бъде добра като предишната.Така,например,около година пушехме "Колумбус" и много си ни харесваше.После изчезнаха-в един период имаше само боклуци,които не се пушат направо...След това внесоха "Бронхо",които са дори по-добри от Колумбуса.Бронхото станаха най-популярните цигари,но... :( и те свършиха...В момента в асортимента им са само боклуци.Всеки ги пита за Бронхо,а те само вдигат рамене и казат,че не знаят дали ще има пак. Дали ще внесат нещо свястно на мястото на Бронхото,също не се знае... :( Това е.Бях преди няколко дни там. Има,разбира се,Малборо,Ротманс по 40 дол. стека,но говоря за цигари в пределите на 20-25 дол/стек.

Отговорете моля-опасно ли е да се ходи за цигари до резервата?
:lol: Много е опасно,Мите! Стоят на магистралата с томахавките и не пускат никой да припари. :lol:

Кое да е опасното,бе,човек? Имаш законно право на 1 стек на човек.Като дойдеш с жена си,взимаш 2. Полиция до сега там не съм виждала (на ден по 2 пъти минимум минавам от там).Канавакска полиция има само по магистралата и веднъж здраво ни забърсаха за минаване на червено... :wink:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

[quote="Molson"]
Molson - McGill e nai prestijen
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Molson

Мнение от Molson »

taka e - za smetka na tova nai-skap i s nai-visoki priemni iziskvania.
vapros na izbor ili po-skoro na vazmojnosti :lol:
OCKAP

Taka си е...

Мнение от OCKAP »

Да, :D от изложените постове си проличава доста добре, колко и с какво е зает БГ-канадецът в Монреал и околностите.
todor73

Мнение от todor73 »

sto taka sega be oskar :D ti pitash horata ti kazvat.
sega, kato iskash da ti govoriat za muzei, postanovki, baleti, golf i drugi zanimania za hora s prefinen vkus pusni takava tema.
az predi biah pusnal edna tema za golfa i imashe dosta, koito pojelaha da obsqdim tazi tema. :D az obache taktichno se izmqknah (maitap biah si napravil) kato im obiasnih che hodia po maxita i iga samo, specialite da sledia, sto ste si gubia vremeto po poliani:oops: :D
OCKAP

E, maitap de

Мнение от OCKAP »

Това е майтап. Всичко е под контрол, нали така :)
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

todor73 написа:...az obache taktichno se izmqknah (maitap biah si napravil) kato im obiasnih che hodia po maxita i iga samo, specialite da sledia, sto ste si gubia vremeto po poliani...
:rotfl: :rotfl:
Todore, goliam si obraz... :wink: :rotfl: :rotfl:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Заключено