Колко е зает и натоварен БГ-канадецът ?
След последното пренасяне,реших да спра да бъда благ и да не си превръщам таратайката в пикап.
Ползвай фирма,щото ако се счупи колата с твоя казан точно-ти вярвам ще свиеш рамене и ще продължиш нататък,а за мен ще останат не малките разходи по ремонта...
Аз помагам с кавото мога ,има и кой да го потвърди,но вече смятам да не рискувам да се правя на фирма за деменажмон.
Ползвай фирма,щото ако се счупи колата с твоя казан точно-ти вярвам ще свиеш рамене и ще продължиш нататък,а за мен ще останат не малките разходи по ремонта...
Аз помагам с кавото мога ,има и кой да го потвърди,но вече смятам да не рискувам да се правя на фирма за деменажмон.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Dimitre, ne go streskai choveka! nema nujda da si vlachi kazana za rakia - az znam otkude da si ia kupi za 10 kinta kiloto. Ako niakoi znae sza po-malko - molia da mi saobshti, che edna rakia, dve rakii - otide mi zaplatkata.
A, da ne zabravia - nali pomnish, che shte me vodish za cigari pri indiancite - obeshtavam niama da tovaria mnogo kolata
A, da ne zabravia - nali pomnish, che shte me vodish za cigari pri indiancite - obeshtavam niama da tovaria mnogo kolata

Представителна извадка тип "паплач"

Малко си закъсняла...Индианците в момента са свършили всички свястни цигари-останали са само боклуци и умирам на мъка...Elia написа:Dimitre, ne go streskai choveka! nema nujda da si vlachi kazana za rakia - az znam otkude da si ia kupi za 10 kinta kiloto. Ako niakoi znae sza po-malko - molia da mi saobshti, che edna rakia, dve rakii - otide mi zaplatkata.

А пък аз познавам един който си вари ракия най-редовно в къщи.Казан не си е носил със сигурност-как го е направил,не съм питала...

Joy, я раздуй моля каква е цялата тая "прочута" галимация с индианците и какво аджеба имаш предвид под "свястни" цигари? (не че не ги отказвам де, ама ...)
За ракията - пия докато има (каквото си донеса, досега не са ми правили въртели на летището), после стискам, че като си ида до БГ да ми е по сладка
За излизането на по бира - по-светнатите ще препоръчат ли някое заведение? Цени?
(Уф, кво ще си помислят хората за мен кат ми погледнат постинга...)
За квантовата физика и нейното приложение при конструкцията на казан за ракия.... опаааа... пак
За ракията - пия докато има (каквото си донеса, досега не са ми правили въртели на летището), после стискам, че като си ида до БГ да ми е по сладка

За излизането на по бира - по-светнатите ще препоръчат ли някое заведение? Цени?
(Уф, кво ще си помислят хората за мен кат ми погледнат постинга...)
За квантовата физика и нейното приложение при конструкцията на казан за ракия.... опаааа... пак
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Елия, благодаря за инфотоElia написа:Dimitre, ne go streskai choveka! nema nujda da si vlachi kazana za rakia - az znam otkude da si ia kupi za 10 kinta kiloto. Ako niakoi znae sza po-malko - molia da mi saobshti, che edna rakia, dve rakii - otide mi zaplatkata.

Kole,
shto se otnasia do universitetite v MTL moje da se pishe s godini.
no parvo triabva da se otbeleji koi ezik se vladee po dobre - english ili french.
ako si s english - v anglofonski universitet - Concordia, McGill,
ako si frankofon - frankofonski universitet - Université de Montreal, UQAM
ot programite moje da se izbira certificate - 30 crédits, BAC (90-120 crédits) ili master(maitrise) - 45 crédits ili graduate cerfificate(diploma) -30 crédits,- DESS vav frankofonskite universiteti.
bez znachenie e kakav e universiteta - i chetirite sa prestijni, vajno e kakvo iskash da rabotish i s kakva klientela - anglofonska ili frankofonska ili i dvete kakto i kakva programa i specialnost shte zapishesh- tova e nai-vajnoto.
uredi si sreshta s conseiller (savetnik) v universiteta koito si izbral i tam shte ti dadat konkretna informacia i priemnite iziskvania.
shto se otnasia do universitetite v MTL moje da se pishe s godini.
no parvo triabva da se otbeleji koi ezik se vladee po dobre - english ili french.
ako si s english - v anglofonski universitet - Concordia, McGill,
ako si frankofon - frankofonski universitet - Université de Montreal, UQAM
ot programite moje da se izbira certificate - 30 crédits, BAC (90-120 crédits) ili master(maitrise) - 45 crédits ili graduate cerfificate(diploma) -30 crédits,- DESS vav frankofonskite universiteti.
bez znachenie e kakav e universiteta - i chetirite sa prestijni, vajno e kakvo iskash da rabotish i s kakva klientela - anglofonska ili frankofonska ili i dvete kakto i kakva programa i specialnost shte zapishesh- tova e nai-vajnoto.
uredi si sreshta s conseiller (savetnik) v universiteta koito si izbral i tam shte ti dadat konkretna informacia i priemnite iziskvania.
Не схващам за каква галимация говориш...Joy, я раздуй моля каква е цялата тая "прочута" галимация с индианците и какво аджеба имаш предвид под "свястни" цигари? (не че не ги отказвам де, ама ...)

Отговорете моля-опасно ли е да се ходи за цигари до резервата?

Кое да е опасното,бе,човек? Имаш законно право на 1 стек на човек.Като дойдеш с жена си,взимаш 2. Полиция до сега там не съм виждала (на ден по 2 пъти минимум минавам от там).Канавакска полиция има само по магистралата и веднъж здраво ни забърсаха за минаване на червено...

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Taka си е...
Да,
от изложените постове си проличава доста добре, колко и с какво е зает БГ-канадецът в Монреал и околностите.

sto taka sega be oskar
ti pitash horata ti kazvat.
sega, kato iskash da ti govoriat za muzei, postanovki, baleti, golf i drugi zanimania za hora s prefinen vkus pusni takava tema.
az predi biah pusnal edna tema za golfa i imashe dosta, koito pojelaha da obsqdim tazi tema.
az obache taktichno se izmqknah (maitap biah si napravil) kato im obiasnih che hodia po maxita i iga samo, specialite da sledia, sto ste si gubia vremeto po poliani:oops: 

sega, kato iskash da ti govoriat za muzei, postanovki, baleti, golf i drugi zanimania za hora s prefinen vkus pusni takava tema.
az predi biah pusnal edna tema za golfa i imashe dosta, koito pojelaha da obsqdim tazi tema.

E, maitap de
Това е майтап. Всичко е под контрол, нали така