DOMA6NI LUBIMCI?!!??
Na kilogram li se pashta ,4e za ku4e 1600 .Kak go ponese givotnoto.Prispivat li gi?Moito ku4e e s maika mi v bulagaria,ama mislia da si go vzema(vupreki che tia sigorno niama da mi gi dade) ,ama se pritesniavam 4e niama da ponese dobre poleta,4e e mnogo edur i neznam dali shte moga da mu nameria podxodiashta kletka,zatova ako moge nikoi da dade pove4e podrobnosti za tova kak givotnite ponasiat poleta shte e dobre.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ponasiat poleta dobre ako ste gi sviknali v kletkataIRA написа:Na kilogram li se pashta ,4e za ku4e 1600 .Kak go ponese givotnoto.Prispivat li gi?Moito ku4e e s maika mi v bulagaria,ama mislia da si go vzema(vupreki che tia sigorno niama da mi gi dade) ,ama se pritesniavam 4e niama da ponese dobre poleta,4e e mnogo edur i neznam dali shte moga da mu nameria podxodiashta kletka,zatova ako moge nikoi da dade pove4e podrobnosti za tova kak givotnite ponasiat poleta shte e dobre.
kletkata za moia zviar e OGROMNA i zatva e tolkova skapo
1600 e za obratnia pat ( ili s ungarcite ili s avstriicite beshe taia cena)
poliacite mai biaha i po eftini ama ne im e zatoplen saamoleta v bagajnoto
ako idvash prez liatoto niama znachenie
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Kuma, naistina e ogromen zviar...amerikanski razmerКума Лиса написа:Мечо Пух,какъв е тоя звяр 80 килаСтига,не може да е толкова.Мойта овчарка е мъжка и тежи максимум 45-48кг ,това е и според стандарта.Ако верно толкова ви тежи кучето -трябва да спрете да го храните 3пъти дневно ,защото е вредно и ще го разболеете.Храни се един път на ден,ако е навършило 1 година.
А клетката на мойто куче е XL размер,вие в каква клетка го слагате...XXXL ли

Ne me plashi che iade mnogo, prosto e edar...abe az imam edni samnenia za maika mu (neinata m.a koi ia znae kade e skitorila i koi sambernar se e otchel

I da vi kaja neshto just in case.
Ako naistina obichate kucheto si NIKOGA ne go vozete na samolet. Samoleta e edna mashina, izdavashta mnogo zvutsi, chast ot koito v t.n. ultrazvukov spektar. Ta kucheto chuva i tozi spektar i za nego samoleta e prosto vse edno niakoi da vi nadue uredbata v uhoto za 6 chasa. Ima ne edin i 2 sluchaia na oglushali ot samoleti jivotni. Imaite go v predvid.
Kuma, moito kuch nikoga ne e vlizalo v kletka...nikoga. A ako niakoiuspee da go nabuta, to ne bih iskal az da zatvariam vratata...jalna mu maika

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
e na lista zaedno s pitbulite, rotveilerite itnnikolai написа:Здравеите на всички !Имаме Дого Арженино около 55кг.Освен паспорта и ветеринарните изисквания какво ще струва транспортирането му до там и дали ще имаме проблеми на чужда земя?
Предварително благодаря на отговорилите! :roll:
tuk poneje iziadoha 2-3 deca i moje da si imash problemi s nego
ako nameria materiala shte ti go postna tuk no da si znaesh che moje da imash problemi i ili da se naloji da jiveesh v gadni apartamenti ili da si kupish ili naemesh kashta.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.