СЪВЕТ ЗА БАНКОВИТЕ РЕФЕРЕНЦИИ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Дякон Игнатий написа:
tornado написа:Абе тъкмо правя и моята нова...
Какво трябваше да пише в нея - пред кого да послужи:
-пред Канадските имиграционни служби или
-пред Канадското посолство ?!? :roll:
Г'лей к'во Торнадо-според мен на всичко свързано с процедурата където се пише :да послужи пред,е най-добре да се пише:Пред канадските власти.Това е доста разтеглено понятие и точно заради това е най-удачно.....
:thumbsup: Тъй го писнах...... :beer2:
Тамън я дадох и да се превежда ! :beer:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Няколко предложения за адресиране на банковата референция, при срещане на трудности с банкови чиновници. Всяко едно от тях ще свърши работа. Логиката е от общото към частното. И така, ето следните варианти за "да послужи пред":
- "властите на Канада" - най-обобщено и включва законодателната, изпълнителна и съдебна власт на държавата, нема празно ;);
- "имиграционните служби на Канада" - ще включва службите по имиграцията, които са съставна част от структурата на Министерството по имиграцията и връзката с гражданите на Канада, но административно са включени в състава на дипломатическите представителства на Канада в чужбина, осигурява подаване на документа във всяко едно от тези представителства;
- "посолството на Канада във Виена" - конкретен адресат, не може само Канадското посолство, защото не е едно единствено в целия свят;
- "службите по имиграция на Квебек /Канада/" - такива служби провинцията е разкрила само в част от дипломатическите представителства на Канада по света, в Букурещ например няма такава, докато в посолството във Виена има.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Мисля че по евтини референций няма да намерите!
Между другото там разбрах че се продават CAD. Това е една от малкото банки където продават CAD. При прехвърляне на суми не забравяйте да подпишете декларация че ги прехвърляте на роднина да не ви взимат % от сумата.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

аз отидох на интервю без такива референции, просто помолих да ми направят разпечатка на сметките в Райфайзен банк да сложат дата и да подпечатат бланките. На интервюто жената ги погледна, обърна всички валути(долари, евро, лева) в канадски написа нещо в лаптопчето и толкова..... ако ви искат 30-тина лева затова че някоя дунда ще седне да ви напише една референцийка на Word, мисля че не си струва.....
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Само за информация: Нашата е от Алианц /ако сте решили там да си я извадите/ и струва 15 лв
Заключено