Ще ми трябва ли БГ дипломата за средно образование в Канада?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Mr. Nobody

Ще ми трябва ли БГ дипломата за средно образование в Канада?

Мнение от Mr. Nobody »

Здравейте,

Чудя се дали да превеждам дипломата си от гимназията? Дали някой в Канада ще ми я иска за нещо при положение, че имам диплома за висше образование?

Ако се сещате за други документи, които е хубаво да се носят преведени от БГ (освен свидетелство за раждане), моля пишете.

П.С. Гимназията е езикова, но вече езиковите познания се доказват само с обективни сертификати като ТОЕФЛ, и на практика дипломата не струва нищо.

Благодаря предварително!

Н.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Abe po-dobre si ia vzemi. Ako reshish da uchish v kolej ne znam dali shte ti iskat diploma za visheto...Nosi si vsichko, za koeto se setish - po-dobre da imash pistolet i da ne ti potriabva...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: Ще ми трябва ли БГ дипломата за средно образование в Кан

Мнение от sasho71 »

Mr. Nobody написа:Здравейте,

П.С. Гимназията е езикова, но вече езиковите познания се доказват само с обективни сертификати като ТОЕФЛ, и на практика дипломата не струва нищо.

Благодаря предварително!

Н.
няма значение, вземи си задалжително щотот някои специалности в Университета искат и дипломата за срендо, не само за висше- примерно за фармация.

ама може и никаква диплома да не взимаш, по-скоро си вземи повецче парици :lol:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Ако си по процедурата за Квебек, в списъка за дикументите за там изрично пише че трябва да им изпратиш преведена и диплома за средно образование.
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено