Interview-ta sled sredata na NOVEMBER

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
balbi

Interview-ta sled sredata na NOVEMBER

Мнение от balbi »

Ima li interview-ta sled sredata na noemvri - da ima nqkoj slu4ajno ideya nqkakva ili nqmate i naj-begla predstava dori?:)
Ajde ako nqkoj gi 4uva tezi neshta neka da mi otgovori , a az shte go 4erpya s edna :beer: za jivi i zdravi ;-) :lol:
ani
Обратна връзка:

Мнение от ani »

За сега имаме получени обратни писма на 3 семейства от Пловдив, които ще имат дати за декември. Миналата година декемврийската сесия приключи на 20 дек., така че към края на този месец и в началото на следващия очакваме поканите.
Аватар
balbi

?

Мнение от balbi »

A po prinzip kato se polu4at pokanite za edna data li sa ili za razli4ni?
ani
Обратна връзка:

Мнение от ani »

Всяка покана е индивидуална - датата и часът не могат да съвпадат.
Не се тревожете, balbi, надявам се да научим първите дати скоро, очакваме първите дати след 20 ноември.
Kali

Мнение от Kali »

Zdravei Balbi,
Ne se pritesniavai, mnogo sme koito chakame pokani za December. Do sega ne sam chula niakoi da e poluchil pokana. No az poznawam 2 ma koito chakat.
Anito moze bi ima vpredvid pismata koito se poluchavat che ste imash interview do kraia na godinata, ako i ti imash takova - spokoistvie i tarpenie.
Ako niakoi vse pak poluchi pokana, molia neka da pishe.

Uspeh,
Kali
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Merci na Ani i Kali,

Az pitam makar 4e pri nas moje bi shte stane bez interview, zashtoto sme po razli4na procedura t.e. jena mi e po razli4na procedura. Az ve4e byah v Qc i se vyrnah:)
Nе знам дали shte ya izvikat na interview i zatova se interesuvam, ako slu4ajno ya izvikat koga shte byde tova?
10x oshte vednyj
Заключено