Ima li interview-ta sled sredata na noemvri - da ima nqkoj slu4ajno ideya nqkakva ili nqmate i naj-begla predstava dori?:)
Ajde ako nqkoj gi 4uva tezi neshta neka da mi otgovori , a az shte go 4erpya s edna za jivi i zdravi
За сега имаме получени обратни писма на 3 семейства от Пловдив, които ще имат дати за декември. Миналата година декемврийската сесия приключи на 20 дек., така че към края на този месец и в началото на следващия очакваме поканите.
Всяка покана е индивидуална - датата и часът не могат да съвпадат.
Не се тревожете, balbi, надявам се да научим първите дати скоро, очакваме първите дати след 20 ноември.
Zdravei Balbi,
Ne se pritesniavai, mnogo sme koito chakame pokani za December. Do sega ne sam chula niakoi da e poluchil pokana. No az poznawam 2 ma koito chakat.
Anito moze bi ima vpredvid pismata koito se poluchavat che ste imash interview do kraia na godinata, ako i ti imash takova - spokoistvie i tarpenie.
Ako niakoi vse pak poluchi pokana, molia neka da pishe.
Az pitam makar 4e pri nas moje bi shte stane bez interview, zashtoto sme po razli4na procedura t.e. jena mi e po razli4na procedura. Az ve4e byah v Qc i se vyrnah:)
Nе знам дали shte ya izvikat na interview i zatova se interesuvam, ako slu4ajno ya izvikat koga shte byde tova?
10x oshte vednyj