Kak moje da se dokaje sajitelstvo?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
LaRue

Мнение от LaRue »

Alabama написа:
LaRue написа:Трябва да направите нещо от типа на това :oops:
La Rue,много кефиш с конкретните си отговори :lol: :lol: :lol:
Не го казвай защото ще започнат да те замерват с планети след малко :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Sole

Мнение от Sole »

Ne iskam da ia 6a6kam be 4ovek , za Billy T stava vapros, ama i naistina ne znaeh, 4e o6te ima mesta, kadeto gi praviat na pi6e6ti ma6ini, togava naistina moje da stane, za6toto pri drugite programata ne gi dopuskala do printirane na dokumenta, a tozi paragraf ne dava da go pipne6. a drugi moi poznati mi kazaha, 4e pak ne im go priznavali, a i ot firmata za prevodi, ot kudeto mnogo hora biaha minali, su6to mi kazaha tova. da ne misli6, 4e na men mi se e iskalo da se jenia :D :?: prosto ako tova e 4oveka s kojto iska da zaminava i da jivee s nego edin podpis niama da promeni ne6tata. ne iskam ako polu4i drugo pismo ot tam s uvurtania da se 6a6ka o6te pove4e. Sorry, ako sam ia 6a6nala!

P.S. La Rue, i men mnogo me kefi6 s otgovorite si, vseki pat se smeia :D
CaD

Мнение от CaD »

100% li ste sigurni, che dokumentite ne minavat prez programata, zashtoto az ne sam na tova mnenie. Imam mnogo poznati, koito si napraviha adresna registracia, prosto ne ste namerili podhodiashtite vrazki.
A otnosno svatbata, ne e li po dobre chovek da se ojeni, kogato se chuvstva gotov, a ne da go napravi zashtoto niama drug nachin.
Ako ne se chuvstvate gotovi za jenitba, namerete podhodiashtite vrazki v obshtinata.

Uspeh !
NIAnia

dano da e viarna pogovorkata

Мнение от NIAnia »

Dano da e viarna pogovorkata "Vsiako zlo za dobro". A kak stoiat ne6tata s razvoda posle? (v Canada) :?
nia
NIAnia

Мнение от NIAnia »

pri nas ne6tata stoiat malko po slojno....no ni6to ne e nevazmojno, taka 4e nadiavam se prosto da ucelim vernia put - 6toto posokata e edna - Canada
nia
Sole

Мнение от Sole »

Vzeh da si mislia, 4e kato vi e po-osoben slu4aia, az go razbiram 4e prosto iska6 drugar4e za tam, maj ne e mnogo dobra ideia da se jenite, ne znam. Mislia 4e Billy T be6e pisal za RPU-to, kadeto pi6at adresnite registracii na pi6e6ta ma6ina, v krajna smetka tiah gi interesuva pe4at da ima ot niakakva institucia. Za6to ne go proveri6. Íèå íå ñìå îò Ñîôèÿ è ïðè íàñ ñúñ ñèãóðíîñò íå ãè èçäàâàò â ïîëèöèÿòà, àç ïúðâî òàì õîäèõ, à ñàìî ïðàâÿò ñïðàâêà ñ òÿõ, è îñâåí òîâà ïðåäèøíèÿò ìè íàñòîÿù àäðåñ áåøå îò äðóã ãðàä è ñìÿíàòà íà äàòàòà áåøå ïî-ñëîæíà ðàáîòà. Íî òîâà, ÷å ïðè íàñ íå å ñòàíàëî íå îçíà÷àâà, 4å ïðè âàñ íÿìà òàêúâ øàíñ. Íèùî íå ãóáèø äà ïðîâåðèø!îò òîâà íå áîëè ãëàâà! Äðóãîòî, çà ðàçâîäà òàì ñúùî ìè ñå ñòðóâà äîáðà èäåÿ, ìîæå áè òåçè îò ôîðóì æèâîò â Êâåáåê äà ìîãàò äà ïîìîãíàò ñ èíôîðìàöèÿ?

Óñïåõ ! :D
NIAnia

OK

Мнение от NIAnia »

Blagodaria, Sole!
Nie naistina parvo 6te tarsim vazmojnost da vzemem belejka ot RPU i ob6tinata.Bihme bili mnogo 6tastlivi ako niakoi ot foruma moje da pomogne s poznati v tezi institucii. Za sega sred na6ite ponati ne sme ucelili niakoi deto ima vrazki tam, no prodaljavame da pitame.
Ako opita e neuspe6en 6te minem na drugia variant, veroiatno. Nie naistina sme mnogo dobri priateli ot godini i izkliu4itelno mnogo raz4itame edin na drug i si pomagame, no ne stavame za semeistvo, vapreki, 4e jiveem zaedno sega.
nia
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Ми нали затова те питах към коя община си (къде живееш) за да потърсим хора.
NO PAIN NO GAIN
Sole

Мнение от Sole »

Sajaliavam, 4e niamam poznat v policiata v Sofia, no poniakoga ne e nujno da si s poznat, obiknoveno rodnini i poznati mnogo zavijdat i v kraina smetka uj pomagat, a ni6to ne praviat. otiva6 tam, durji6 se syvsem u4tivo i privetlivo, taka 4e da spe4eli6 simpatiite, i samite slujiteli 4esto sa gotovi da ti pomognat, razbira se pone 6te gi po4erpi6 sled tova, ako edin slujitel otkaje, produljava6 da nastoiava6, i pita6 ima li vazmojnost, no bez da e mnogo nahalno, i vse niakoj drug moje da otklikne. mnogo puti mi se e slu4valo. vse 6te popadne6 i na 4ovek. A za tvoia priatel - mnogo e hubavo, 4e se razbirate, po-vajno e tova za tam, te 4uvstvata 4esto se promeniat.
Pi6i kakvo e stanalo, a az 6te se obadia na moi poznati v Sofia, moje niakoj ot tiah puk da poznava niakoj.

:D :D :D
NIAnia

Мнение от NIAnia »

v Mladost 1A jiveem. Domakina i kasiera 6te ni razpi6at belejka za pred polic 4e jiveem tuk 3 godini i 4e redovno sme si pla6tali smetkite....ako tova var6i rabota pred polic i ob6tinata,de...
nia
Заключено