USA-QUEBEC

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Sava B.
Обратна връзка:

USA-QUEBEC

Мнение от Sava B. »

Zdraveyte,
nyakoy ima li info za slednoto.
Ako sledva6 v USA moze6 li da zapo4ne6 procedura za emigraciya v Quebec .Trybva li da si kontaktuva6 s Viena (za6toto si balgarin) ili vsi4ko stava v USA?
Molya spodelete opit s USA-Quebec.
Blagodarya
S.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Nikakva Vienna, mon ami! Svrji se s ofisa za imigraciya v Quebec v New York:
Service d'immigration du Québec
Délégation générale du Québec
One Rockefeller Plaza
26th Floor New York, NY 10020
U.S.A.

Phone : (212) 843.0960
Fax : (212) 376.8984
E-mail : siq.newyork@mri.gouv.qc.ca

Prati im preliminary application i te shte se zaemat s vaprosa, shtom imash poveche ot 6 meseca zakonen prestoy v Canada ili USA. Az sam v sashtata situaciya, samo che kandidatstvam ot Canada, no v toya ofis. Imam i priyatel, koyto kandidatstva s jena si ot USA, odobriha go. Predimstvoto na NY pred ofisite v Evropa i Canada e, che tam sa malko po-blagosklonni kam anglofonite. Az kato se obadya za info v Montreal ili daje v Gatineau, koeto si e kato predgradie na Ottawa, vednaga mi napomnyat lyubezno, no tvrdo da mina na frenski, dokato v NY izobshto ne sa mi se pravili na nacionalisti i sa mi otgovaryali savsem lyubezno na vaprosite na angliyski. Vij za interviewto oshte ne moga da ti dam info ot prva raka, no se nadyavam i tova da stane skoro.
Good luck s imigraciyata!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено