ZA MEDITZINSKI IZVAN BG
ZA MEDITZINSKI IZVAN BG
Molia ako niakoi e minal meditzinskite da me posavetva-moga li da gi napravia izvan BG.Nali kogato doidat dokymentite tam sa izbroeni mestata kadeto moje6 da si gi napravi6 v razli4nite darjavi.Misalta mi e moga li da gi napravia v Romania ili Hungarie?I ako niakoi e pravil taka bili li ste s dete,zastoto az sam s bebe i ne znam dali triabva da i prevejdam med.karton za pregledite?Kak mislite,dali moga da mina v dryga darjava?Blagodaria vi predvaritelno.
Razbira se, che mojesh, az shte gi pravya v Canada. Prosto vzemash spisak na lekarite, koito pravyat podobni medicinski s addressite im ot www.cic.gc.ca i gotovo! Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Re: ZA MEDITZINSKI IZVAN BG
Няма да имаш никакви проблеми да си направиш медицинските извън България.Лично аз я свърших тази работа в Лондон.mariodoi написа:Molia ako niakoi e minal meditzinskite da me posavetva-moga li da gi napravia izvan BG.Nali kogato doidat dokymentite tam sa izbroeni mestata kadeto moje6 da si gi napravi6 v razli4nite darjavi.Misalta mi e moga li da gi napravia v Romania ili Hungarie?I ako niakoi e pravil taka bili li ste s dete,zastoto az sam s bebe i ne znam dali triabva da i prevejdam med.karton za pregledite?Kak mislite,dali moga da mina v dryga darjava?Blagodaria vi predvaritelno.
Re: ZA MEDITZINSKI IZVAN BG
Медицинските по принцип са стандартни и единственото което е важно да са направени от оторизиран от канадските власти медицински център. Ето тук може да видиш в съответната държава кои са оторизираните медицински центровеmariodoi написа:Molia ako niakoi e minal meditzinskite da me posavetva-moga li da gi napravia izvan BG.Nali kogato doidat dokymentite tam sa izbroeni mestata kadeto moje6 da si gi napravi6 v razli4nite darjavi.Misalta mi e moga li da gi napravia v Romania ili Hungarie?I ako niakoi e pravil taka bili li ste s dete,zastoto az sam s bebe i ne znam dali triabva da i prevejdam med.karton za pregledite?Kak mislite,dali moga da mina v dryga darjava?Blagodaria vi predvaritelno.
http://www.cic.gc.ca/english/contacts/medical.html
- drifter
- Обратна връзка:
Ще се включа между шамарите защото става въпрос за Бъфалоmariodoi написа:Izviniavai Canuck za lubopitstvoto no kolko vreme ti otne protzedurata s kandidatstvaneto ot Buffalo do vzemaneto na vizata s permanet residance?Sastia period ot vreme li otnema kakto v BG?

Пратени документи март 2003
Фаилов номер юни 2003
Пръстови отпечатъци март 2004
Медицински април 2004
свидетелство за съдимост от Канада препратено към Бъфало юни 2004
Все още в очакване на визи.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.