ZA MEDITZINSKI IZVAN BG

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mariodoi

ZA MEDITZINSKI IZVAN BG

Мнение от mariodoi »

Molia ako niakoi e minal meditzinskite da me posavetva-moga li da gi napravia izvan BG.Nali kogato doidat dokymentite tam sa izbroeni mestata kadeto moje6 da si gi napravi6 v razli4nite darjavi.Misalta mi e moga li da gi napravia v Romania ili Hungarie?I ako niakoi e pravil taka bili li ste s dete,zastoto az sam s bebe i ne znam dali triabva da i prevejdam med.karton za pregledite?Kak mislite,dali moga da mina v dryga darjava?Blagodaria vi predvaritelno.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Във медицинските пише, че може поне аз така го разбрах.
Само трябва да намериш къде се намира международната организация по миграция в съответната държава
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Razbira se, che mojesh, az shte gi pravya v Canada. Prosto vzemash spisak na lekarite, koito pravyat podobni medicinski s addressite im ot www.cic.gc.ca i gotovo! Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
mariodoi

Мнение от mariodoi »

Mersi mnogo Canuck samo ne razbrax kak ste pravi6 meditzinskite v Canada :shock:,tam li si sega?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Da, tuk sam i zatova kandidatsvah za imigraciya v Quebec v New York.
Tuk zavrshih magiastratura i posle si vzeh s work permit. 8)
Per aspera ad astra!
mariodoi

Мнение от mariodoi »

Izviniavai Canuck za lubopitstvoto no kolko vreme ti otne protzedurata s kandidatstvaneto ot Buffalo do vzemaneto na vizata s permanet residance?Sastia period ot vreme li otnema kakto v BG?
Аватар
Guinness

Re: ZA MEDITZINSKI IZVAN BG

Мнение от Guinness »

mariodoi написа:Molia ako niakoi e minal meditzinskite da me posavetva-moga li da gi napravia izvan BG.Nali kogato doidat dokymentite tam sa izbroeni mestata kadeto moje6 da si gi napravi6 v razli4nite darjavi.Misalta mi e moga li da gi napravia v Romania ili Hungarie?I ako niakoi e pravil taka bili li ste s dete,zastoto az sam s bebe i ne znam dali triabva da i prevejdam med.karton za pregledite?Kak mislite,dali moga da mina v dryga darjava?Blagodaria vi predvaritelno.
Няма да имаш никакви проблеми да си направиш медицинските извън България.Лично аз я свърших тази работа в Лондон.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ami, Mariodoi az oshte ne sam zavrshil procesa, taka che ne moga da komentiram, no nyama da e po-kratko otkolkoto v bg si mislya.
Per aspera ad astra!
Аватар
Koko

Re: ZA MEDITZINSKI IZVAN BG

Мнение от Koko »

mariodoi написа:Molia ako niakoi e minal meditzinskite da me posavetva-moga li da gi napravia izvan BG.Nali kogato doidat dokymentite tam sa izbroeni mestata kadeto moje6 da si gi napravi6 v razli4nite darjavi.Misalta mi e moga li da gi napravia v Romania ili Hungarie?I ako niakoi e pravil taka bili li ste s dete,zastoto az sam s bebe i ne znam dali triabva da i prevejdam med.karton za pregledite?Kak mislite,dali moga da mina v dryga darjava?Blagodaria vi predvaritelno.
Медицинските по принцип са стандартни и единственото което е важно да са направени от оторизиран от канадските власти медицински център. Ето тук може да видиш в съответната държава кои са оторизираните медицински центрове

http://www.cic.gc.ca/english/contacts/medical.html
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

mariodoi написа:Izviniavai Canuck za lubopitstvoto no kolko vreme ti otne protzedurata s kandidatstvaneto ot Buffalo do vzemaneto na vizata s permanet residance?Sastia period ot vreme li otnema kakto v BG?
Ще се включа между шамарите защото става въпрос за Бъфало :)
Пратени документи март 2003
Фаилов номер юни 2003
Пръстови отпечатъци март 2004
Медицински април 2004
свидетелство за съдимост от Канада препратено към Бъфало юни 2004
Все още в очакване на визи.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

drifter написа:свидетелство за съдимост от Канада препратено към Бъфало юни 2004
Все още в очакване на визи.
WTF?! Mnogo vreme e tova! Ujas! :roll:
Per aspera ad astra!
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Търпението не е най-добрата ми черта, но се уча малко по-малко :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Заключено