Sformirame grupa za da zapo4nem kursa po frenski kym Alians v PLOVDIV pyrvo nivo.Triabva ni samo oste 1 4ovek Cenata e okolo 140lv
Pomislete i ako niakoi reshi neka otide v Alians-a - Mladezki dom- nad bivshata diskoteka Florida. Blagodaria i uspeh
Tyrsi se EDIN kandidat za frenski
Документ без курс не дават без да си го завършил,дори и да си платиш.Макар 4е не е задължително да присъстваш на вси4ки сбирки,но пък след като си го платил защо да не използваш...?След като приклю4и курса ти дават удостоверението.Хубаво да имате документ за завършен курс по френски,макар 4е не е задължително да е в алианса.
- Bimba
И АЗ ГАРАНТИРАМ ЗА УЧИТЕЛКАТА НА tornado !
Малка промяна за курса цената е 180 първо ниво два пъти в седмицата от 18.00 часа преди бяха понеделник и четвъртък сега незнам как ще са. Трае около 3 месеца така поне казват.
Що се отнася за сертификата от Алианс-а- Ние минахме благодарение на това,че мъжът ми се беше записал на този курс не че го посети повече от два пъти , но ПРедставихме бележка, че е записан в алианс и това ни спаси на интервюто. Както бях писала върнаха ни и след като представихме тази бележка мадам Волси ни даде ДОКУМЕНТА.
До завършване не го докарахме та за това сега се записваме и двамата та дано научим нещо повече
Успех. на всички
Малка промяна за курса цената е 180 първо ниво два пъти в седмицата от 18.00 часа преди бяха понеделник и четвъртък сега незнам как ще са. Трае около 3 месеца така поне казват.
Що се отнася за сертификата от Алианс-а- Ние минахме благодарение на това,че мъжът ми се беше записал на този курс не че го посети повече от два пъти , но ПРедставихме бележка, че е записан в алианс и това ни спаси на интервюто. Както бях писала върнаха ни и след като представихме тази бележка мадам Волси ни даде ДОКУМЕНТА.
До завършване не го докарахме та за това сега се записваме и двамата та дано научим нещо повече