Kak moje da se dokaje sajitelstvo?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
NIAnia

Kak moje da se dokaje sajitelstvo?

Мнение от NIAnia »

Molia, ako niakoi znae da obiasni kak se dokazva sajitelstvo bez brak? V li4nite ni karti adresite sa po postoianno mestojitelstvo, a ponastoia6em jiveem na kvartira v Sofia. Kakvo triabva da napravim za da moje da kandidatstvame za Quebec kato dvoika?
blagodaria vi predvaritelno
nia
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

най-сигурно са вземете, ще чуете менделсона и готово. Не боли много :idea:
сега сериозно аз съм подобен случай единственият документ който признават Канадските власти се нарича"удостоверение за настоящ адрес" издава се от общината по местоживеене. Проблема е, че този документ трябва да удостоверява, че живеете на един адрес 1 година преди депозиране на кандидатурата Ви. Повярвйте друго няма да Ви признаят само ще губите време.
NO PAIN NO GAIN
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Triabva da imate ''adresna registracia za nastoiash adres'', koiato i na dvamata, da e na edin i sashti adres ot minimum 1 godina. Izdava se v kmetstvoto po mestojiveene. Drug variant niama.
I nie kandidatstvame kato conjoin de fait i prilojihme kato dokazatelstvo za savmestnoto ni sajitelstvo ''adresna registracia za nastoiash adres''. Kato idete v kmetstvoto da si izkarvate, triabva da kajete, che vi triabva za chujbina, za da vi slojat pravoagalen pechat, koito udostoveriava istinnostta na dokumenta.
Iskreno vi jelaia uspeh.
NIAnia

Blagodarya vi za otziv4ivostta!!!

Мнение от NIAnia »

Blagodarya vi za pomo6ta!
Samo o6te edno pitane imam po vaprosa: kakvo triabva da nosim v ob6tinata za da izdadat takava belejka? Dostata4no li e da se otide s dogovora za naem ili triabva domovata kniga? Za6toto malko slojno se polu4ava kato ne sme se registrirali v Rayonnoto policeisko u-ie. A ina4e jiveem tuk ot 3 godini...
:cry:
nia
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Tova e mnogo goliam problem.
kakvito i dokumenti da nosish v Obshtinata niama da ti pomognat, shtom niamash adresna registracia ot predi 1 godina. Imam dosta poznati, koito ne mogat da si izkarat takava belejka. Edinstvenia nachin, spored men e da imash mnogo seriozni vrazki v Obshtinata.
LaRue

Мнение от LaRue »

Трябва да направите нещо от типа на това :oops:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
NIAnia

Blagodaria vi ot sarce

Мнение от NIAnia »

Blagodaria vi ot sarce za otziv4ivostta!
Slojno stoiat ne6tata, zna4i...
:cry:
nia
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

кажи в коя община живееш да видим дали можем да ти намерим човек?
NO PAIN NO GAIN
Sole

Мнение от Sole »

Zdravej,

V ob6tinata ti triabva samo li4na karta, nikoj ne proveriava dali naistina jiveete tam , moje da kaje6 kakyvto si iska6 adres, bez dori da poznava6 horata. Taksata za dokumenta za 4ujbina be6e ne6to ot roda na 9 leva misia (2 za dokumenta i 5 za vaprosnata marka). Problemyt e, 4e ne moje da se pravi sys zadna data, dori i da ima6 poznati, za6toto programata e avtomati4no svyrzana s dannite i registrite na esgraona, i ne mogat da iztrivat ili promeniat data, dori i da iskat. v niakoi ob6tini ne pi6at data ot koga jiveete tam, a samo 4e kum tozi moment adresyt vi e ... tuk idva problemut, 4e ne mojete da dokajete 4e edna godina predi tova ste contjoint de fait, nie imahme sy6tia problem, s tezi adresni registracii samo iadove, bavene i otkaz za interviu mojete da si dovle4ete, dogovor za naem sy6to ne priznavat. edinstveniat, naj-byrz i bezproblemen na4in e (potvyrjdavam napisanoto ot drugite po-gore) SVATBA! Da ne govorim, 4e ina4e i na interviuto koj znae kakvi vaprosi mogat da vi zadadat, za da dokajete tova syjitelstvo, 4e i hora jeneni ot 20 godini niama da mogat da otgovoriat. Ta otnovo - ne mu mislete mnogo - otivate s dvama svideteli i podpisvate i problemut vi e razre6en!
Uspeh!
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Sole на шашкай така хората бе, ако не искат да не се женят.
Колкото да базата на Есграон не забравяй, че живеем в Бг все пак т.е. всичко може да се направи и промени по тази база. Другото което незнаеш сигурно е, че удостоверения за настоящ адрес се издават и от органите на полицията по-точно от 9-то районно в Люлин а там са на пишещи машини още - така, че могат да пишат каквато дата си искат.
NO PAIN NO GAIN
NIAnia

mnogo ste mili, blagodaria vi o6te vednaj

Мнение от NIAnia »

O, ne moga da poviarvam, 4e o6te imalo CHOVECI!!! I to sa vse o6te tuk!(Za moi kasmet) :)
Ami osven da hodia da podkupvam nekoi v RPU-to...vaprosat e dali si struva...
6toto ako se gleda na tova kato na neseriozen dokument, kakav e smisala da se gubi vreme samo...
nia
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

НЕ МОЖЕ
НЕ ПРИЗНАВАТ НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ
НЕ СЕ ШЕГУВАМ ЩОТО АЗ МИНАХ ПО ТОЗИ ПЪТ
УСПЕХ
NIAnia

Blagodaria!!!

Мнение от NIAnia »

Blagodaria!!!
Yasna e rabotata zna4i...
nia
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

LaRue написа:Трябва да направите нещо от типа на това :oops:
La Rue,много кефиш с конкретните си отговори :lol: :lol: :lol:
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Na mene ne mi priznaha conjoint de fait sashto, kato osnovanieto beshe che ne priznavat dogovora za naem za dostoveren dokument. Sega kato gledam dogovora mi za naem v Montreal e savsem sashtia da ne kaja po losh, ama taka sa reshili. Pisha ti za da ti kaja che dogovora ti za naem na koito razchitate moje da ne ti go priznaiat kato pri mene i uvisvash iako.
Заключено