декларатция от приятел - трябва ми шаблон

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
avve
Обратна връзка:

декларатция от приятел - трябва ми шаблон

Мнение от avve »

Разгледах това, което има в заглавната страница, но по-скоро ми трябва шаблон в Word - на френски ако може! благодаря предварително
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Декларацията за наличие на роднина или приятел в Квебек е публикувана като стандартна бланка в pdf-формат и се отваря отТУК.
Не виждам защо ти трябва да е в doc-формат (за Word). Разпечатваш я и попълването става лесно и бързо - на ръка.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Линко е напълно прав ние представихме именно такава декларация която нашите приятели ни пратиха по факс 2 дни преди интервюто.Най-отдолу имаше име и подпис на някакъв канадски служител и поставен печат на "commissaire a l'assermenation"-незнам какво е точно това.. Тя се попълва от приятелите ви в Канада и се подписва от канадски служител,който потвърждава нейната истинност.
Аватар
avve
Обратна връзка:

благодаря

Мнение от avve »

проблема е, че моите познати нямат възможност да отворят този формат, не ми се бави по пощата да им го пращам, но виж - не се бях сетила за факс! :roll: всичко най-хубаво!
dgeami

декларация

Мнение от dgeami »

Какви са тия декларации ние не сме правили такива работи
Аватар
avve
Обратна връзка:

здр

Мнение от avve »

ако сте писали, че имате приятели или роднини в Канада, по-точно Квебек това ви носи 1 точка и в молбата се пишат координатите на вашите познати! Желателно е, не знам доколко е задължително!, да ви изпратят заверена от там такава декларация - Линко по-горе е посочил от къде да видите бланката! Това е един вид доказателство, че имате такива познати, а и се обаждат да проверяват дали са реални тези хора! но.....всичко това го има в прекрасите статии на портала! :lol:
Заключено