На 14.02 в Пловдив

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

На 14.02 в Пловдив

Мнение от eva-vet-eva »

К`во ще правим в понеделник?Какво точно ще празнуваме-Свети Валентин,редовната ни среща всеки понеделник или Трифон Зарезан :roll: :wink: Или всичко наведнъж :?:
Р-т"Вестра"на"Булаир"26,19.30ч.
Явно лесно се намира,щом и от Зарата,и от Канада :D пристигнаха
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Я кажете колко хора горе-долу ще се съберем,че май ще е добре да се резервира средната редичка с тия празници на 14.И то тия дни трябва да се свърши тая работа.
Alina

Мнение от Alina »

:lol: :lol: А бе айде стига с тези изкуствени уж любовни празници. То ако не си уважаваш и обичаш, грижиш за половинката цяла година, ква файда от един ден.

Виж, Трифон си е друга работа. Няма половинки, няма цели. Никой не е недоволен от обикаляне по магазини и стрес за подаръци. Всички са доволни.

Аз на моята половинка и казах, че аз не съм католичка и тва за мен е хибрид, изкуствено създаден уж празник, за да си пробутат магазините глупостите, останали от отново комерсиализираните Коледно-Новогодишни празници.

Всеки ден може да е Валантайн ден, стига да се обичате. :lol: :lol: :lol: Дори и без финтифлюшки :lol: :lol:
Alina
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Днес слушах една реклама по радиото:
арт магазина предлагал всякакви плюшени сърчица за вашия празник :) :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Alina написа::lol: :lol:
Всеки ден може да е Валантайн ден, стига да се обичате. :lol: :lol: :lol: Дори и без финтифлюшки :lol: :lol:

Така си е, Alina! :thumbsup: И ние това си говорихме тези дни с моя възлюбен... :)

Наистина не е за пренебрегване резервацията точно този понеделник, ако искаме да не се провали срещата ни! Пишете потвърждение - Кой ще идва влюбен и кой зарезан? :lol: Важното е, че ще заяви сигурно присъствие :D
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Alina

Мнение от Alina »

Мила, първо - вив льо Пловдив :lol: :lol: :lol:

после - знаеш ли какво удоволствие ми става, като всеки път след като сме се наяли той става и прибира масата и мие чиниите. Е, понякога помагам за масата, да стане по-бързо. Досега 1 чиния не ми е дал да измия. Кажи ми може ли това да го замени някакви си подаръци... Ей от това по-голям подарък, при това ежедневен, здраве му кажи :lol: :lol:
Alina
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Alina написа:Мила, първо - вив льо Пловдив :lol: :lol: :lol:

после - знаеш ли какво удоволствие ми става, като всеки път след като сме се наяли той става и прибира масата и мие чиниите. Е, понякога помагам за масата, да стане по-бързо. Досега 1 чиния не ми е дал да измия. Кажи ми може ли това да го замени някакви си подаръци... Ей от това по-голям подарък, при това ежедневен, здраве му кажи :lol: :lol:
Нъпълно съм съгласна с теб, Alina!!! :duga: Най-голямият подарък е разбирателството и ежедневните искрени жестове на истинска любов! С колкото и материални подаръци да бъде залят човек, дълбоко в себе си, той копнее да обича и да бъде обичан!
А любовта е като нежно цвете, ако не се полива - ще увяхне!
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Alina

Мнение от Alina »

:lol: :lol: :lol:
Това което написа направо ми погали душата. Мерси :lol: :lol: :lol:
Alina
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Abe stiga staq lubov be dai da vidim koi 6te piem :oops: Zna4i Az i Eva sme tam.Imam edin propusk ot minalata sedmica ta sega 6te navaksvam(nakvasvam ,zakvasvam i t.n :shock: ) :beer: I nai vajnoto 4e nqkoi hora 6te 4erpqt za zaguben bas :wink:
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Аз предлагам да празнуваме Трифон зарезан ,после Трифон НАРЕЗАН ...,но да се надяваме да не стигаме до Трифон ЗАРЕЗИЛ.... :beer2:
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

И ние ще сме на линия, както всеки път. :beer: А на теб eviton наказателна точка за отсъствието ти :wink:
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

А на теб eviton наказателна точка за отсъствието ти :wink:[/quote]
Iska6 da kaje6 nakazatelna rakiq :wink: :beer:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Някой си проси ракийката ми се струва :wink: Ще спирам наказателните ракии,чи някои взеха да отсъстват само заради тях :? А кой какво иска да си празнува,си е негова работа-аз лично на срещите ходя заради готините другарчета там/то любов ли бе,чудо ли/
Аватар
totev

Мнение от totev »

Аз мисля да дойда , ако ме пуснат....
Който ще прави резервацията, да ме има предвид
:beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Загнездила ми се е една мисъл в главата да отскоча до Пловдив. Бройте ме като половин сигурен човек :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Заключено