Photo - Izgled kam Downtown

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Mark

Photo - Izgled kam Downtown

Мнение от Mark »

Изображение

Photo - Mark; data - skoro :`)

Zabelejka - wisokite sgradi ne sa realno nakloneni.
I edin ot blokowete ne izglejda to4no taka.
(no taka e po-raz4upena snimkata :`)))

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
No667

downtown

Мнение от No667 »

Abe tezi Downtowni ne sa li iluzia?
Na snimki sa super,a kato se razhojdash v tiah sa obiknovenni.
Tova mi pravi vpechatlenie v Winnipeg,ima strahoten izgled na Downtowna otkum frenskia kvartal,ili ot daleche,a kato si v nego ne e nishto osobenno.
Ujasno e izmamna iluziata s visochinite na sgradite,kato si pod tiah ti se struvat prekaleno niski,kato se otdalechish izglejdat visoki.
Ako poglednesh pod razlichen rakurs dadena sgrada izglejda po-visoka ot drugata,a posle ot drug agal ti se struva po-niska.
Iluzia na perspektivite.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Joy

Мнение от Joy »

Марк,предполагам,че ти си снимал...Моля те,обясни ми как се стига до това панорамно място!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

JOY написа:Марк,предполагам,че ти си снимал...Моля те,обясни ми как се стига до това панорамно място!
Това е на планината от езерото на Бобрите се тръгва по посока към кръста...
Гост

Мнение от Гост »

:P :P :P

Тръгваш от МагГил :metro: нагоре /посока Монт Роял/ по едни "вити" стълби - около 15 минути все нагоре.
Гост

Re: downtown

Мнение от Гост »

No667 написа:Abe tezi Downtowni ne sa li iluzia?
Na snimki sa super,a kato se razhojdash v tiah sa obiknovenni.
Tova mi pravi vpechatlenie v Winnipeg,ima strahoten izgled na Downtowna otkum frenskia kvartal,ili ot daleche,a kato si v nego ne e nishto osobenno.
Ujasno e izmamna iluziata s visochinite na sgradite,kato si pod tiah ti se struvat prekaleno niski,kato se otdalechish izglejdat visoki.
Ako poglednesh pod razlichen rakurs dadena sgrada izglejda po-visoka ot drugata,a posle ot drug agal ti se struva po-niska.
Iluzia na perspektivite.
Така си е, № 667.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

JOY написа:Марк,предполагам,че ти си снимал...Моля те,обясни ми как се стига до това панорамно място!
eto karti na miastoto :

Изображение
Изображение

Pati6ta za stigane ima niakolko, nie minahme po Chemin Remembrance (pe6), ot kadeto se stiga i s Awtobus 11 do hija (Maison Smith), na 200-300 m. ot terasata. Awtobus 165 wodi do spirka na Avtobus 11, ot tam ot Hijata naliawo i sled 200-300 metra sled talpata se stiga do "Chalet" - tam e terasata.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Abe Jargon kuv downtown v Monitoba tam vsichki kolibi sa ednoetajni. Ti daje kato mi se obadi sled pristiganeto si mi kaza che imalo neshto kato nebosturgachi sega gi tursish - ami da ta svetna tam niama :lol:
A za ostanalite entusiasti koito iskat da otidat na mestoto s izgleda na downtown v Montreal. AMI NE SE VRUZVAJTE NA OPISANIA - bilo lesno ot tuk ot tam i si gore , da ama ne tam sa suma ti puteki i stulbichki ako trugnesh da se kachvash ot dolnata chast. Az i oshte edin injener se natresohme v naj golemia dujd v krivite puteki na gorichkata. Drug e putia, ako ste gledali filma s Brus Willis "9 Ярда". Слизаш на метрото Монт Роял и хващаш 11-та в посока запад той тругва зад централниа изход на метрото и мислиа че му е последна спирка. Спираш на гробището (има огромен паркинг) и оттам има табели. След тове следваш посоката Шалет или крьста което си избереш пьрвото е изгледа от снимката а второто нищо особенно просто железариа ама отдалеч на тьмно е як. По пьтеката кьм Шалето има дупка на мармот на който хич не му пука ч е туристическа атракциа и е много нахален( до чешмичката за вода).. В една от картите дето са качили другите се вижда пьтеката за кочто говорих (синя) за нея триабва да слезнеш от местото кьдето отбелязано с автобуса (който е с кола е щастливец), ама ако внимаваш ниама да го изпуснеш има огромни гробища (скоро излезе много як филм чието действие беше точно там но не сещам точно за името - беше за ниякьв който го подготвяха за да убие Карлос Чакала - ама както и да е). Това е едно от най - важните места за посешение на всеки фен на Монреал.
Сега му е времето иначе чак на прлет през Юли
:wink:
Заключено