Neotslujena kazarma v BG?
Neotslujena kazarma v BG?
Zdraveite!Shte sum blagodaren ako niakoi ima otgovor na vuprosa dali moga da zapochna procedura, ako ne sum otslujil kazarma v BG.
Blagodaria predvaritelno.
Blagodaria predvaritelno.
voenni
Super!imash li poveche info?Problem li e nepredstavianeto na voenna knijka da rechem?
- Sneji
- Най-любезен форумец
Не, не е проблем. Канадците хич не ги касае дали си ходил войник. За тях е важно да имаш професия, да знаеш добре езика и да имаш добра начална сума за да се издържаш. Друдо важно нещо, което преценяват на интервюто е дали ще можеш да се приспособиш лесно - трябва да си уверен в себе си и да ги убедиш, че Канада е това което искаш. За казармата нямай грижа.

- Sneji
- Най-любезен форумец
Саше, не се бъзикай. Айде за да те успокоя ще ти кажа, че съм с чин сержант и известен период от време са ми козирували
Ама бързичко разбрах, че мястото ми не е в армията (бях на 22). Все пак ако се престрашиш да дойдеш на някоя от сбирките ни, ще ти покажа снимка от клетвата ми - с униформа и автомат в ръка 

Hi
Ne se pritesnjavai ! Az sashto sam osvoboden ot kazarma ! V grafarta na dokumentite pishesh osvoboden !!! Njamam problem -veche chakam VIZI !!!!! Ako ima neshto ,pishi mi LS !!!
- kalite
- Обратна връзка:
интересно!
това последното като че ли го зачетох някаде нагоре.
Rien de mieux que du sexe avant de dormir