телефон в посолството в Румъния

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
todor++

телефон в посолството в Румъния

Мнение от todor++ »

Някой знае ли телефон за справки в посолството в Румъния (работещ, а не автоматичната централа 3075000). Не знам на кой да звънна, понеже имам проблем с преведените пари. Ако някой знае да ми го прати, моля!
Sole

Мнение от Sole »

Zdrawej,

Ami nqmam drug, no mi se be6e nalagalo da se obavdam za moq poznata, sy6to be6e awtomati4nata centrala, no kogato izbrah da se swyrja s operator, operatoryt mi obqsni, 4e na wyprosi otgowarqt ot 1 do 2 li be6e, ili ot 2 do 3 4asa sledobed, prez ostanaloto wreme e awtomati4en. Probwaj!
Sole

Мнение от Sole »

Pak sam az,

setih se , ne znam za kakvo ti triabva telefon za vryzka, no ako e da gi pita6 ne6to, spomniam si, 4e kogato se obajda posle moiata poznata vse ia prehvurliali da govori s tozi ili onzi, i tia kato se povyvetva s neini priateli sys sy6tia problem, koito ve4e biaha zaminali v Qc, kaza, 4e po telefon ni6to ne stavalo, triabvalo da im dosajda6 s po4ti ejednevni faksove i e-mail-i, 4ak togava im otgovorili. taka 4e fax mu e majkata
Sole

Мнение от Sole »

Pak sam az,

setih se , ne znam za kakvo ti triabva telefon za vryzka, no ako e da gi pita6 ne6to, spomniam si, 4e kogato se obajda posle moiata poznata vse ia prehvurliali da govori s tozi ili onzi, i tia kato se povyvetva s neini priateli sys sy6tia problem, koito ve4e biaha zaminali v Qc, kaza, 4e po telefon ni6to ne stavalo, triabvalo da im dosajda6 s po4ti ejednevni faksove i e-mail-i, 4ak togava im otgovorili. taka 4e fax mu e majkata
Заключено