Въпрос към отбилите военна служба!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
stur4o
Обратна връзка:

Въпрос към отбилите военна служба!

Мнение от stur4o »

Здравейте съфорумници!
Имам въпрос относно документа за отбита военна служба, който служи за доказан трудов стаж в редиците на родната ни армия. :x
Та задулжително ли е да имам такув или и превод на страници от военната книжка сте свърши работа, щото моя или съм го изгубил, или въобще не са ми издавали такъв. Иначе днес ходих по разни военни окръжия и институции, та от там ме препращав в поделението където съм се уволнил или във националния военен архив в софия, пък аз съм от варна и нямам време да ходя до там и да се разправям с номенклатурите.

А между другото от окръжието ми казаха, че при напускането на страната трябвало да се попълват някакви формуляри и да се остави книжката на съхранение при тях до завръщането в Б-я. Някой от вече емигриралите правил ли е такова нещо, щот на мен ми се вижда пълна простотия? :evil:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ами преввода от страницаите на книжката ти е достатъчен, какъв друг докумвент???
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Тази тема беше за връщането на книжките:

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... A%E6%E8%E5
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
aleksandar

Мнение от aleksandar »

Kopie ot stranizite na voennata knijka shte ti svarshi rabota. Az pone tova izpratih i niamashe problem. Uspeh!
Заключено