какво се хванахте всички за тази пуста
Тази пуста БИРА
Тази пуста БИРА
май ви понастъпих по мазола, А?
то човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира. да ви е сладко и стига сте се стягали, че ще си помисля, че има защо, а все ми се иска да не съм съвсем прав - не повече от 45-50%....
Re: Тази пуста БИРА
Да, мен ме настъпи по мазола и то много. Защото от както съм в Канада нещото което се опитвам да направя е да си приравня образованието към тукашното и съм почти на финала, плюс че работя и то по специалността си и определено започвам да съжалявам че си губя времето да отговорям на въпроси и да търся информация за такива като тебе. Затова ти предлагам вместо да задаваш въпроси, защо не се опиташ да започнеш да отговаряш на въпросите зададени от другите - да видим колко си компетентен.podpravka написа:май ви понастъпих по мазола, А?![]()
![]()
![]()
какво се хванахте всички за тази пустато човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира. да ви е сладко и стига сте се стягали, че ще си помисля, че има защо, а все ми се иска да не съм съвсем прав - не повече от 45-50%....
Нищо де, ти ела в Канада и тя ще се погрижи за останалото....
-
Plamen
Коко, стига си заплашвал хората...
Канада не е чак толкова лоша...
. или поне не е ако както казваш си работим добри работи и имаме цели в живота...Подправката е нещо такова май...просто се опита да ни провокира да види кой колко може да носи...иначе си прав като дойде ще види и ще оцени това, което сега правим за него и другите. А докато не дойдат тука е все едно да обясняваш на сляп по рождение какво е зелена гора... 
Ами когато си казваш мнението, имай предвид, че не ти усещам тона: дали е заядлив, закачлив или с друг оттенък. А и никъде не видях усмихнати емотикони.
И естествено, че ме настъпваш по мазола, защото като пиша тук, лишавам мен и семейството ми от свободното си време (между работата и ученето за твое сведение). А в повечето случаи пиша, за да подавам инфо. Колко е вярна, това е друг въпрос. Това, което пиша, е изстрадано от мен или от някого, когото познавам, или пък си правя труда да науча нещо специално заради питащите.
Та като видя нещо като твоето мнение, се питам: Заслужава ли си? Засега отговорът е пологителен - съдя от десетките ЛС, които получавам и на които отговарям.
Докога - не знам.
П.П. Баба ти Яга не съм я и помирисвала, за което съжалявам обаче. :plach:
На всички бабояговци: :beer2:
И естествено, че ме настъпваш по мазола, защото като пиша тук, лишавам мен и семейството ми от свободното си време (между работата и ученето за твое сведение). А в повечето случаи пиша, за да подавам инфо. Колко е вярна, това е друг въпрос. Това, което пиша, е изстрадано от мен или от някого, когото познавам, или пък си правя труда да науча нещо специално заради питащите.
Та като видя нещо като твоето мнение, се питам: Заслужава ли си? Засега отговорът е пологителен - съдя от десетките ЛС, които получавам и на които отговарям.
Докога - не знам.
П.П. Баба ти Яга не съм я и помирисвала, за което съжалявам обаче. :plach:
На всички бабояговци: :beer2:
Обичам да преча
-
Plamen
Абе то е ясно че всеки дава информация на базата на личния си опит...че как иначе...то тя е и най-ценна. А форума за това е форум- всеки да каже каквото знае...и за това обикновено има повече отговори...проблема е в начина по който казваме едно или друго. А и наистина е много важно да подбираме думите...тук тона не се усеща...вижда се само написаното...а то понякога не звучи така като ни се иска на нас...
Иначе Баба Яга я измислихме ние с Влади...нема лошо че стана традиция...и бирата не е лошо питие...лошо е когато пиеш сам...или с лоши хора...а какво пиеш е най-малко важния въпрос...
Ние с Нико по едно време бяхме стигнали до бой...обаче сега сме почти прятели
и то без да сме пили бира... 
Иначе Баба Яга я измислихме ние с Влади...нема лошо че стана традиция...и бирата не е лошо питие...лошо е когато пиеш сам...или с лоши хора...а какво пиеш е най-малко важния въпрос...
Ние с Нико по едно време бяхме стигнали до бой...обаче сега сме почти прятели
ДА ЖИВЕЕ БИРАТА
Хе-хе-хе!!!podpravka написа:...какво се хванахте всички за тази пустато човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира.....
Ха по
Абе и аз не пия бира,нито вино,нито нещо по-така....най-много с някоя империалистическа кола да се опиянча....ама ако ми преброи човек виртуалните
та смело народе, пийте си виртуална, пък и инстинска биричка.....лошо няма...еееееее без да се прекалява де!!!
:beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
re
Не е важно дали пивото е светло или тъмно, важното е да е хубаво и най-вече да се пие в готина компания.
От това по-хубаво нещо няма, т.е. да се пие бира, но с приятели, защото без тях не може.
Наздраве и от нас на всички въздържатели и най-вече на хората, които умеят да ценят хубавото и качествено питие.

От това по-хубаво нещо няма, т.е. да се пие бира, но с приятели, защото без тях не може.
Наздраве и от нас на всички въздържатели и най-вече на хората, които умеят да ценят хубавото и качествено питие.
"... та кой си?
- Част от силата, която
желае зло, а все добро твори!"
Гьоте, "Фауст"
...........
Да, трябва да отбележим първото странно нещо в тази страшна майска привечер. Не само край павилиончето, но и по цялата алея, успоредна на улица "Малая Бронная", нямаше жива душа. В този час, когато човек сякаш нямаше вече сили да диша, когато слънцето, нажежило Москва, потъваше в суха мъгла някъде отвъд Садовое колцо, никой не беше излязъл под липите, никой не беше седнал на пейка, алеята беше пуста.
- Моля, газирана вода - поръча Берлиоз.
- Няма - отговори жената на павилиончето и, кой знае защо, се докачи.
- Бира има ли? - с дрезгав глас се осведоми Бездомни.
- Бирата я карат по-късно - отговори жената.
- А какво имате? - попита Берлиоз.
- Кайсиев сок, но топъл - каза жената.
- Добре, дайте, дайте, дайте!...
- Част от силата, която
желае зло, а все добро твори!"
Гьоте, "Фауст"
...........
Да, трябва да отбележим първото странно нещо в тази страшна майска привечер. Не само край павилиончето, но и по цялата алея, успоредна на улица "Малая Бронная", нямаше жива душа. В този час, когато човек сякаш нямаше вече сили да диша, когато слънцето, нажежило Москва, потъваше в суха мъгла някъде отвъд Садовое колцо, никой не беше излязъл под липите, никой не беше седнал на пейка, алеята беше пуста.
- Добре, дайте, дайте, дайте!...
- miloto
- Обратна връзка:
bira
Да, бирата!!!
Аз искам да кажа, че благодарение на тая "гадна" бира, в "отвратителната" Баба Яга се запознах с прекрасни хора, които са мои приятели, на които държа и за които съм винаги насреща.
И не е важно дали пиеш бира или не, важно е как приемаш хората и нещата.
Ела тук и ше видиш, че Баба Яга ще ти липсва, тук такова животно няма, животът е динамичен, няма време за такива неща.
Живи и здрави и много
още да се излеят
Аз искам да кажа, че благодарение на тая "гадна" бира, в "отвратителната" Баба Яга се запознах с прекрасни хора, които са мои приятели, на които държа и за които съм винаги насреща.
И не е важно дали пиеш бира или не, важно е как приемаш хората и нещата.
Ела тук и ше видиш, че Баба Яга ще ти липсва, тук такова животно няма, животът е динамичен, няма време за такива неща.
Живи и здрави и много
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Le Maître et Marguerite de BulgakovKiwi написа: ...........
- Добре, дайте, дайте, дайте!...[/color]
-----------------------------
Vremeto, v koeto si izpil po bira s priateli, ne e izgubeno i ni6to ne moje da go zameni :idea: