Zdraveite priateli,
v momenta sam na etap 10 dena sled uspe6no intervu i podgotviam dokumentite za Romania, oba4e sam s promenen adres. Na dokumenta koito mi dadoha sled intervuto i koito triabva da priloga kam dokumentite za permanet resident /slsekciona 6te mi go patiat sled 1-vi ianuari/ sa napisali staria mi adres, a ako mi pra6tat dokumentite na tozi adres 6te e problem. V IMM 0008 ima grafa mailling address, na adresa koito poso4a tam li 6te mi pra6tat korespondenciata ? kakvo bihte me posavetvali?
Smiana na adres ?
Sujaliavam, 4e 4ak sega se vkliu4ih vyv foruma i ti otgovariam tolkova kysno.
Niama nikakyv problem, v Bukure6t ti zavejdat otdelno dosie, nie su6to sus supruga mi na interviuto biahme s edin adres, a dok-te za viza s drug, 4e na tova otgore i otdelno adresite na dvamata sa razli4ni (za6toto ne sme si smeniali pasportite, nito familii i t.n. ) Spoko! Naj-vajnoto e adresyt za korespondencia da ti e aktualen, za da si polu4i6 po6tata, a ne da se zatrie niakude!
Niama nikakyv problem, v Bukure6t ti zavejdat otdelno dosie, nie su6to sus supruga mi na interviuto biahme s edin adres, a dok-te za viza s drug, 4e na tova otgore i otdelno adresite na dvamata sa razli4ni (za6toto ne sme si smeniali pasportite, nito familii i t.n. ) Spoko! Naj-vajnoto e adresyt za korespondencia da ti e aktualen, za da si polu4i6 po6tata, a ne da se zatrie niakude!