Имали семейство със средно обрз.. минали процедурата?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bazybazy

Имали семейство със средно обрз.. минали процедурата?

Мнение от bazybazy »

Молия ако има такива споделете вашиат опит нивото на Френският Ви?... имашели никакво особенно отношение.... как мина интевюто..?

Благодаря :D
fart

Мнение от fart »

Има, трябва да питаш Botzo, той се потопи, а и кандидатстваше от Аржентина?
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

pri na6i prijateli vode6ia be6e sas sredno obrazovanue;njamalo e ni6o po- razli4no.Dejstvajte i smelo napred.
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
sashka

Мнение от sashka »

Ние и двамата сме със техникум- аз /водеща/ със механотехникум, а мъжа ми техникум по дървообрабоване. На самото интервю не стана изобщо въпрос за това, само където ние излишно се бяхме комплексирали от този факт. Ако събираш точките няма място за безпокойство, но все пак важно е те да се компенсират с езика, затова наблягайте на него. Аз карах ускорени курсове в ИЧС и стигнах 10 ниво, а мъжа ми 8-мо. Това беше неизбежно, защото ни изпратиха писмо от Виена да си подобрим езика ако искаме да имигрираме/бяхме писали във формулярите 6/7ниво/. Това ни забави с половин година. Не се притеснявайте ако средното ви е специално, но определено ви давам съвет запишете курсове в институция, с име от която може да се покаже сертификат или диплома, която да признаят от Виена-защото нас ни изненадаха и благодарение на това ,че бях изкарала 6 нива във Френския институт когато получихме писмото успяхме да отговорим на изискванията. Това е съвет към всички в процедурата. Успех и дерзайте :wink: :thumbsup:
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

Ami az sum sus sredno !!!

Мнение от Alli@nce »

Az sum sus sredno obrazovanie a jena mi e sus sredno specialno s4etovoditel.Vode6tiqt kandidat sum az tui kato sum s mnogo dobre a ot tam se pe4elqt mnogo to4ki kakto i ot angliiskiqt.Podadohme dok to4kite ne stignaha izpratihme im dopulnenie i razqsneniq i si ka4ih malko nivoto na angliiskiqt i na jena mi su6to i na frenskiqt i (poneje fr i e po4ti ot4aiva6t ).az si pisah na fr 11/12 ne iskah da se izhvulqm 4ak da si pi6a maximuma.Sega ni vikat na intervu za sujalenie mai ne ni dostigat to4kite za minavane direktno bez tova dopulnitelno intervu za sujalenie .Trqbva da pogotvim jena mi za intervuto ,kakto i da si otgovorim nai nai glavniqt i nai vajen vupros" ZA6TO CANADA ?" .Sujelqvam malko se otplesnah s tova da ti razkazvam za nas ot temata .Zna4i s dobro vladeene na ezicite ako ima6 max to4ki ot staja i vuzrasta ,edin poznat v canada i malko bricolage ot tuk i ot tam na dok 6te mine ,nqma na4in nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vuzmojno e daje i mnogo .Gore glavata sqdai nad FR i ENG zdravo kakto i mujut ti.Samo 4e vij ako mujut ti znae kolkoto teb fr i eng toi 6te e po dobre da e vode6tiqt poneje moje da si prerabotite naimenovanieto na diplomata mu pri prevoda taka 4e toi da vleze vuv lista s formation privilege ili profession en demande mislq 4e ima6e ne6to v lesovudstvoto ili exploataciqta na gorite .

Doskoro i uspeh
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

ИМА
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Заключено