Виена срещу София - забавяне на процедури...
Виена срещу София - забавяне на процедури...
По непотвърдена информация, предстоящото откриване на новата емиграционна служба към канадското консулство в София е разбунило духовете в офисите във Виена. Явно тая процедура ще се отрази косвено или направо пряко върху структурата на виенските служби, т.е. някои може да бъде съкратен или откомандирован в България. Това явно не им се нрави много и са обявили нещо като "мълчалив" бойкот на българските досиета.
Дано информацията да не се потвърди и новото консулство в София да заработи колкото се може по-скоро. Ако някой някъде е чул или чел още нещо по темата, нека сподели!

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Re: Виена срещу София - забавяне на процедури...
Мисля че подобни НЕПОТВЪРДЕНИ ИНФОРМАЦИИ само създават допълнителен смут и объркване сред кандидат-имигрантите. Затова според мен е по-добре да се придържаме само към официална и проверена информация, иначе всичко останало е просто пускане на слухове.Valdi написа:По непотвърдена информация, предстоящото откриване на новата емиграционна служба към канадското консулство в София е разбунило духовете в офисите във Виена. Явно тая процедура ще се отрази косвено или направо пряко върху структурата на виенските служби, т.е. някои може да бъде съкратен или откомандирован в България. Това явно не им се нрави много и са обявили нещо като "мълчалив" бойкот на българските досиета.Дано информацията да не се потвърди и новото консулство в София да заработи колкото се може по-скоро. Ако някой някъде е чул или чел още нещо по темата, нека сподели!
Аз също подлагам на съмнение тази информация и по тази причина и поставих определението, което ти подчерта в червено! Целта ми не е да правя впечатление някому или да всявам смут, а да потвърдя или отхвърля този слух чрез мнението на хората посещаващи този форум, т.е. имащи някаква съпричастност към общите ни проблеми и надежди!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!