Медицински - кръвно налягане

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Медицински - кръвно налягане

Мнение от PoLuX »

Здравейте,

имам един по-специален въпрос към хората, които са минавали медицински (или знаят нещо по въпроса) - аз понякога съм с високо кръвно налягане - и то само като ми го мерят в болница - от притеснение най-вероятно :-) поради липса на друга диагноза са ми писали лека степен на хипертония преди доста години...
Та това дали ще представлява проблем според вас на медицинските, дали трябва да забравя да го спомена пред лекарите там, и да се надявам да ми измерят нормално кръвно, или да им кажа, че това нещо го има, и те просто да го вземат предвид (ако не е проблем за канадците разбира се)...
Ще се радвам да чуя всякакви мнения по въпроса :-)

Мишо
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Njama nuzda da spomenavash nishto za kravnoto ! Predi da vlezesh pri Dr. Savcheva ,sedni pred kabineta 10 minuti ,uspokoi se ...i vsichko shte e nared !!! Uspeh !!!!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Ако в деня на медицинските, кръвното се окаже по-високо, то тогава ще обясните, че е от вълнението. Няма смисъл да споменавате нещо, което няма как да се установи от тяхна страна само от 1 преглед.
Ние например до сега никога сме нямали проблеми с кръвното /Дай Боже и никога да нямаме/ и макар че си бяхме много спокойни /във МЦ "Вита", според мен, си е много добре направено всичко - чиститичко, хубавичко и това все пак до някаква степен предразполага/, пак горната граница на единият от нас се беше покачила.
Обяснявате, че е от голямото вълнение около всичко, което ви предстои около заминаването за Канада и това е.

Колкото сте по- спокойни, толкова е по-добре за медицинските прегледи!
Хайде, споко и успех! :)
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

А на медицинските носи ли се здравния картон, и ако по принцип се носи, как мога да го избегна, че моя там са го нашарили с какви ли не изследвания по въпроса :-)
Аватар
ROSEN HRISTOV

Мнение от ROSEN HRISTOV »

Zdravnia karton ne se nosi.Ne si priznavaj nicho bez boj.Ako vse pak kravnoto ti e po-visoko objasni go s valnenieto.Uspech
КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Здравейте!
Ние като минавахме при Савчева,мъжът ми беше с по-високо кр.налягане (но не разбрах колко точно). Савчева само каза, че е кръвното му е по-високо от нормалното,но се вмествало в допустимите граници според канадците.
Споскойствие и Успех на медицинските!
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Мерси за информацията и успокоението - ще направя както ми казвате всички - по-спокоен съм вече :-).
А между другото, "just for the record" :-), горната граница на едно "нормално" кръвно налягане е 140/90 :-) просто се поразрових малко и това установих.
Има тенденция да се намали границата, защото се е установило, че дори и налягане 120/80 било донякъде вредно за вътрешните органи...
Ама това за в бъдеще :-) кой знае кога...

Мишо
Заключено