iskat mi o6te dokumenti????....
iskat mi o6te dokumenti????....
Na 21.01.05g. polu4ihme medecinskite, na 24.01.05 i na 27.01.05g. polu4ih 2/dve/ edinti4ni pisma ot Bukure6t s koito ni izkat otnovo dublikati na aktovete za razdane, svidetelstvo za brak /a nie ne sme zeneni i na vsi4ki popalneni dokumenti dosega sme deklarirali savmestno sazitelstvo???/, i opisanie na profesiqta koiato rabotia, moze bi za6toto sam sluzitel na MVR.Niakoi popadal li e v podobna situacia i kakvo mislite za tova?
ivannn
-
- Обратна връзка:
Здравейте,
Много странна е тая работа за нови дубликати. Вие като пращахте документите оригинални дубликати с превод ли пратихте или някакви копия. Хубаво е да им пишете един е-мейл и да им обясните нещата, надявам се че всичко ще се изясни. А за описанието на професията е нормално, щом си служител в МВР, не знам само как ще изглежда това като документ, дали ще е някаква длъжностна характеристика, ако можеш да си набавиш една мисля че ще свърши работа. Но задължително им пишете.
Чао!
Много странна е тая работа за нови дубликати. Вие като пращахте документите оригинални дубликати с превод ли пратихте или някакви копия. Хубаво е да им пишете един е-мейл и да им обясните нещата, надявам се че всичко ще се изясни. А за описанието на професията е нормално, щом си служител в МВР, не знам само как ще изглежда това като документ, дали ще е някаква длъжностна характеристика, ако можеш да си набавиш една мисля че ще свърши работа. Но задължително им пишете.
Чао!