Край, слагам си анкерпласт на устата (опа, на ръцете, дето щракат по тази гадна клавиатурка, мръсни, мръсни пръстченца
Из кореспонденцията на моя директор.........
Какви лични нападки те гонят? Не мога да си кажа мнението ли? Ми това ми е мнението, сори - непрофесионално е от твоя страна да изнасяш кореспонденцията на шефа си , пък ти както искаш го разбирай.
Край, слагам си анкерпласт на устата (опа, на ръцете, дето щракат по тази гадна клавиатурка, мръсни, мръсни пръстченца
)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
Quebecois mai sa kato francusite - ne mogat na rodnia si ezik da pishat, ta nie da im opraviame greshkite. V edna agencia kato izpraskah 86% po frenski i agentkata vuzklikna "Excellent!". E, sega i az popraviam greskite vuv filovete na rabotodatelia mi, ama kakvo da se pravi, kato sme si genii...[/code]
Лиске, няма ни6то конфиденциално в това което е написала Бис. Направила съм превод на два от цитатите й в по-горното ми изказване. Може6 да сре6тне6 тези изрази във всеки у4ебник по търговска кореспонденция.Кума Лиса написа:Аз не мога да разбера какво пише във въпросното писмо, но самото изнасяне на чужда кореспонденция ми се струва мноооого неетично и непрофесионално.
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
И какво е общото между един българин пишещ през свободното си време в някакъв форум по теми ала-бала и един quebecois изкарващ прехраната си чрез търговска кореспонденция?Не можах да разбера нещо аналогията в примера ти.Това не е лична кореспонденция,bis няма как да има достъп до нея.Това е част от търговска кореспонденця на фирмата(фразите нямат нищо общо една с друга) и е по-скоро нелоялно към фирмата това да се остави така.ilian79 написа:"Ефтини курсове по испански"-e tova e na balgarski,nqkolko reda pod tvoqta tema,pissano ot balgarin;)
p.s.potarsi v talkovniq re4nik zna4enieto na dumite-loqlnost i professionalna etika;)
E, stiga s tazi loialnost ve4e. Bis da si bere grijata dali e loialna ili ne. Vaprosat be6e kak gre6at otgowornite drugari, kogato pi6at na frenski i kak nie sme genialni, kato im vijdame gre6kite. Samo deto ne sme samo nie. Poznawam primerno kebekarka - stara sekretarka (4e i s rima go dokarah
), koiato ot wreme na wreme si gubi rabotata, za6toto korigira gre6kite na 6efowete si. T.e. ne sme samo nie u4enite, ima i kebekari takiwa, i ne samo imigranti goniat ot rabota