4aka6ti za 2-ro intervu
- pencapopova
4aka6ti za 2-ro intervu
Zdraveite priateli, az iskam da popitam ima li nyakoi 4aka6t i polu4il pokana za 2-ro intervu. Stava vapros za varnati minalata godina za 200 4asa frenski .takav e na6ia slu4ai ot april mesect 2004. Molia vi ako ima takiva neka pi6at BLAGODARIA 

второ интервю
Здравейте.
Нас също ни върнаха миналата година м.декември за още 200ч.френски.През август им изпратихме документите за изкараните 200ч. Точно на 10,12,2004г. ни изтече едногодишния срок и никой не ни се обади и ние решихме че това е краят на мечтите ни за КАНАДА.Зарязахме всичко прибрахме учебниците по френски и въобще не се говореше на тема Канада. НО на 23.12.2004г в 17-30ч звъни телефона и мъжът ми казва "О сигорно от сервиза се обаждат че колата е готова "обаждам се аз а отсреще "Добър ден г-н Йорданов"на развален български и веднага ми минава през главата че това може да е от посолството давам тел. на съпругат ми и през това време вадя тетрадките от курса.Беше преводачката и съпругат ми се стаписва като чува за какво го тъърсят и в първия момент затваря телефона все едно че е прекъснала връзката .Обаждат се втори път но вече мс.ЛаРу ."Бонжер бонжур " и започва едно разпитване а съпругат ми само Уи Уи и тотална блокация отвсякаде .Накрая мосюто се ядосва явно и затваря телефона .Следва и трето обаждане веднага и преводачката на руски обяснява че г-н Йорданов като не можа да се справи по телефона ще получим покана за м.април да си поговорим лично .Това е общо взето с нашите интервюта. Незнаем какво да правим много сме объркани.А при вас как стоят нещата.
Нас също ни върнаха миналата година м.декември за още 200ч.френски.През август им изпратихме документите за изкараните 200ч. Точно на 10,12,2004г. ни изтече едногодишния срок и никой не ни се обади и ние решихме че това е краят на мечтите ни за КАНАДА.Зарязахме всичко прибрахме учебниците по френски и въобще не се говореше на тема Канада. НО на 23.12.2004г в 17-30ч звъни телефона и мъжът ми казва "О сигорно от сервиза се обаждат че колата е готова "обаждам се аз а отсреще "Добър ден г-н Йорданов"на развален български и веднага ми минава през главата че това може да е от посолството давам тел. на съпругат ми и през това време вадя тетрадките от курса.Беше преводачката и съпругат ми се стаписва като чува за какво го тъърсят и в първия момент затваря телефона все едно че е прекъснала връзката .Обаждат се втори път но вече мс.ЛаРу ."Бонжер бонжур " и започва едно разпитване а съпругат ми само Уи Уи и тотална блокация отвсякаде .Накрая мосюто се ядосва явно и затваря телефона .Следва и трето обаждане веднага и преводачката на руски обяснява че г-н Йорданов като не можа да се справи по телефона ще получим покана за м.април да си поговорим лично .Това е общо взето с нашите интервюта. Незнаем какво да правим много сме объркани.А при вас как стоят нещата.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Отговора беше пуснат в друга тема. Затова го слагам тук във вид на цитат, а ще изтрия другата темаpencapopova написа:Ne , prosto ne predstavixme dokument za 4asovete koito karaxme na 4astno , a iskaxa ne ot 4astnik a ot ALIANSA

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Здравейте pencapopova
Познавам две приятелски семейства с подобно на Вашето положение т. е.- с изискани допълнително часове учене по-френски език .
На едното от семействата ,бе проведено интервю по-телефона ,и в по-следствие им бяха изпратени Сертификат дю селекцион по-пощата.
На другото семейство ,им е изпратена покана за повторно явяване на интервю - тук в София.
Да уточня само ,че и при двата случая ,хората изпратиха доказателства за изкарани часове по-френски.
Желая Ви Успех!!!
На едното от семействата ,бе проведено интервю по-телефона ,и в по-следствие им бяха изпратени Сертификат дю селекцион по-пощата.
На другото семейство ,им е изпратена покана за повторно явяване на интервю - тук в София.
Да уточня само ,че и при двата случая ,хората изпратиха доказателства за изкарани часове по-френски.
Желая Ви Успех!!!
- pencapopova
2-ro intervu
Ami 6to se otnasya do izkaranite 4asove koito imate mislia 4e ako za drugo ne se zaxvanat niama da imate problemi.A za tezi telefonni intervuta 4etox mnogo ise radvam , 4e xorata minavat uspe6no .Pri nas ne sa se obadili , zna4i o4akvame 2-ro intervu i imenno tova iskax da popitam - kak proti4a to.vse si mislia 4e niama da e podrobno kakto parvoto vse pak imat vsi4ki danni i informatcia ot nas .Ta te ni dadoxa i sinite papki . koito gi davat samo na minali uspe6no???Zatova molia ako niakoi ima po podrobna informatcia , znaia 4e e razli4no pri vsi4ki- neka pi6e KASMET NA VSI4KI I BLAGODARYA 

- pencapopova
2-ro intervu
Za da ne se povtariam moje6 da se varne6 nazad vav foruma i da nameri6 april mesetc 20 ili 21 ne pomnia koga to4no sam pisala .Tam sam pod imeto ,,SA6KA ,,, A ZAGLAVIETO E ,,OTLOJENO INTERVU,,.Mojete da pro4etete podrobno kakvo sam pisala kakto i komentarite.Jelaia vi uspex, drajte se na nivo sas samo4uvstvie ne e stra6no. 

Zdraveite!
Pak shte go napisha, nishto che se povtariam otnovo. Na 11.12.2003 ni varnaxa za oshte 200 chasa. Nie gi izkaraxme v Aliance Francais Burgas i na 3.04.2004 gi izpratixme vav Viena. Na 18.07.2004 ni se obadi monsieur La Rue po telefona i taka provede intervuto. Zadade ni slednite vaprosi:
Kolko vreme prodalgi kursa?Kolko pati sedmichno? Kolko choveka beshe grupata? Ot kolko do kolko chasa? Izpolzvaxte li prevozno sredstvo ili xodexte pesha do kursa? Kak se kazvashe uchitelkata vi? Kak izglegdashe? V momenta rabotite li ili ste v otpusk? Na planina ili na more pochivate? Na kakav ezik se govoreshe vav kursa? Do kade stignaxte? Kak se spraviaxte?
Gore-dolu takiva biaxa vaprosite.
Tova e koeto si spomniam sega.
Pak shte go napisha, nishto che se povtariam otnovo. Na 11.12.2003 ni varnaxa za oshte 200 chasa. Nie gi izkaraxme v Aliance Francais Burgas i na 3.04.2004 gi izpratixme vav Viena. Na 18.07.2004 ni se obadi monsieur La Rue po telefona i taka provede intervuto. Zadade ni slednite vaprosi:
Kolko vreme prodalgi kursa?Kolko pati sedmichno? Kolko choveka beshe grupata? Ot kolko do kolko chasa? Izpolzvaxte li prevozno sredstvo ili xodexte pesha do kursa? Kak se kazvashe uchitelkata vi? Kak izglegdashe? V momenta rabotite li ili ste v otpusk? Na planina ili na more pochivate? Na kakav ezik se govoreshe vav kursa? Do kade stignaxte? Kak se spraviaxte?
Gore-dolu takiva biaxa vaprosite.
Tova e koeto si spomniam sega.
Re: второ интервю
Ако наистина ви се ходи в канада - сядайте и учете френски - ама по-сериозно.dgeami написа:Здравейте.
Мисля, че сте пропуснали шанса да продължите процедурата без интервю, но нищо фатално не е станало!
Този път, обаче добре се подгответе и дано не е Ла Рю...