Приятели и роднини в Квебек
Приятели и роднини в Квебек
Имам проблем с попълването на първите документи - графата с приятели и роднини в Квебек.Има ли вероятност да загубя точки и ако ДА, какво трябва да направя?Може ли някой да ми помогне? 

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не става въпрос за губене, а за печелене на повече точки. В това е смисъла на тази процедура за емиграция. Но наличието на приятел в Квебек носи само една едничка допълнителна точица. Изобщо не си струва труда да се бориш за нея, търсейки спешно "приятел" там. Ако все пак наистина имаш такъв, то естествено не бива да се лишаваш от тази една точка.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
ЗА Linko
"
Съгласен съм с Вас,затова не искам да губя "дори" и една точка!Не става въпрос за губене, а за печелене на повече точки.. "

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
И аз съм съгласен с Вас, затова ще Ви кажа какво Ви предстои.
Ще трябва да пускате теми в този, или други форуми със заглавия от типа на - "Търся спешно приятел в Квебек само за процедурата", или нещо подобно. Пускани са тук такива теми и може да се намерят в архива на форума. Вероятността някой да се отзове е минимална, поради лесно обясними причини.
Този, който все пак реши да Ви се притече на помощ, ще трябва да попълни, завери и Ви изпрати подписана декларация, че се познавате от дълго време и е Ваш приятел. Той трябва да е готов да обясни, при нужда, историята на това приятелство.
За самото интервю, Вие също ще трябва да сте подготвени да разкажете историята на приятелската ви връзка с този човек.
А в молбата за селекция посочвате само трите му имена, точният адрес и начините за свръзка с него (телефон, факс и т.н.) - съгласно образеца във формуляра.
Желая Ви успех!
Ще трябва да пускате теми в този, или други форуми със заглавия от типа на - "Търся спешно приятел в Квебек само за процедурата", или нещо подобно. Пускани са тук такива теми и може да се намерят в архива на форума. Вероятността някой да се отзове е минимална, поради лесно обясними причини.
Този, който все пак реши да Ви се притече на помощ, ще трябва да попълни, завери и Ви изпрати подписана декларация, че се познавате от дълго време и е Ваш приятел. Той трябва да е готов да обясни, при нужда, историята на това приятелство.
За самото интервю, Вие също ще трябва да сте подготвени да разкажете историята на приятелската ви връзка с този човек.
А в молбата за селекция посочвате само трите му имена, точният адрес и начините за свръзка с него (телефон, факс и т.н.) - съгласно образеца във формуляра.
Желая Ви успех!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- Дякон Игнатий