obesteteniya za bezrabotica v BG

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Angie1

obesteteniya za bezrabotica v BG

Мнение от Angie1 »

iskam da vi zapitam otnosno obesteteniya za bezrabotica v BG. imam vazmojnost da se vazpolzvam ot takiva, ima li nyakoi nyakakva idea, dali tova moje da povliyae otricatelno v Canada, naprimer za u4ene na magistratura v prestijen universitet, kadeto 1 ot iziskvaniyata e trudov staj. kam nastoyastiya moment az go imam neobhodimiya staj, no v momenta ve4e se vodya bezrabotna?!
4udya se da se vazpolzvam li?! i dali moje da mi povliyae nesto otricatelno za u4ene na MBA naprimer tam?!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Времето, през което ще получаваш обезщетението се записва в трудовата ти книжка като трудов стаж. В този случай дори ще си повишиш общия стаж с няколко месеца. Не виждам как би могло това да ти попречи, но все пак нека кажат тези, които са вече в Канада.
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
janyz

Hi

Мнение от janyz »

Angie,spored men v Canada,nikoi njama da go interesuva za rabotata ti v BG. Tam zapochvash ot "0" ! Po-dobre si deistvai po procedurata i ne se pritesnjavai ! Uspeh !!!! :roll:
Заключено