muzikanti v Canada?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Angie1

muzikanti v Canada?

Мнение от Angie1 »

zdraveite,imali muzikanti kandidatstva6ti ili ve4e zaminali za Canada?Interesuvat me vazmojnostite za rabota i realizacia s muzika tam.
Muzikata ne e tova koeto sam u4il v universiteta-moga i drugo da pravia no mi se iska da se realiziram s neia.
survivor

Мнение от survivor »

Znam edin pevec, koyto se prekvalificira. Toy mi razkaza za drug bg muzikant, koyto edva svarzval dvata kraya. Ot vreme na vreme nyakoy te angazhira i ti plashta na parche, ama tryabva da imash drug dohod za da izkarash. Za edin drug sa mi kazvali, che uchi v universitet muzika s pedagogicheski profil.
Philippo

Мнение от Philippo »

Spodelyam vsit4ko kazano ot Survivor. Ne moje da se raz4ita na musikata tuk kato osnovna professia. Ako tvoyata polovinka(ako ima takava), izhranva dobre semeystvoto, moje6 da si pozvoli6 luxa, da se bori6 samo v tazi oblast, no dohodite na sa postoyanni. Po-dobre e (SPORED MEN), da si pou4i6 malko v universiteta, da si nameri6 hubava rabota, i sled tova musikata, kato hoby ili pove4e....
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Ние заминаваме юни месец за Монреал. Мъжът ми е музикант и има амбиции и там да се рализира като такъв, но при нашата кандидатура аз бях основния кандидат.
Suny

Мнение от Suny »

Zdraveite :D
Za sujalenie ne bih mogla da pomogna s info.po zadadenija vupros.Moga samo da buda supri4astna ,zastoto moja muj e muzikant i se nadjavame jivot i zdrave v Montreal da se zanimava s tova i to na profesionalno nivo.Bihme se radvali i blagodarili na hora ,koito sa tam ,imat opit v tazi svera i predostavjat malko zena informazija.
Za sega sme na etap,4aka6ti ot mesez septemvri za intervu.
Jelaja na vsi4ki kusmet i da postignat tova za koeto se borjat!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Veliko

Мнение от Veliko »

Ponezhe sym se zanimawal s muzika, pyk i towa e edno ot hubawite neshta, koito mogat da ni radwat naposledyk (za syzhalenie nowata muzika ne struwa), shte se izkazha (nepodgotwen estestweno). Predpolagam che realizaciata na muzikanta w Canada shte byde trudna, no, ne newyzmozhna. Muzikanti sigurno se tyrsiat, osobeno klasicheski, konkursi se prawiat i ako ste dobri niama da imate problemi da si namerite rabota w niakoja filharmonia. No ako ste obiknowen muzikant, drynkach, chalgadzhia i pr., noseneto na pici ne wi myrda. Tuk sym vizhdal hlapeta deto razplakwat majkata na kitarata, tyj che konkurenciata shte byde zwerska za grupari. Druga idea e da se dawat uroci na deca, ako ste dobyr pedagog, no tuk samo profesionalizym ne stiga, triabwa i perfekten ezik estestweno. Pone mozhe da se opita, neshtata mozhe i da trygnat ako horata sa dowolni ot uslugite wi. Izobshto idejata za sobstwen biznes "chastni uroci po kitara, piano i pr" e super, niamash shef, ne se potish wyw fabrikata za pileta, kydeto sled niakolko godini wsiaka 2 duma shte ti byde Fuck, rabotata e priatna, sreshtash samo hlapeta na bogati roditeli, shtoto na prostacite decata se drusat zad ogradata. Ami towa e, muzikant da si na tozi swiat, ama dobyr, no ne po harakter. :D
Angie1

Мнение от Angie1 »

Blagodaria na vsi4ki za mnenieto vi,zabravih da kaja 4e sam pianist i 4e vapreki ikonomi4eskoto si obrazovanie se izdarjam ot muzika(sviria v pianobar)no ne bih mogal da bada klasi4eski pianist-i vse pak drugite stilove sa mi iasni.taka 4e vaprosa mi e za rabota po pianobarove,klubove i studia za zapisi.
Veliko

Мнение от Veliko »

Shte hodish po kastingi i proslushwania, kydeto tyrsiat pianisti, pokazwash kakwoto mozhesh i chakash? Krychmi i barowe bol. Towa e mu e majkata na muzikata, tuka niama kanadski opit, notite sa ednakwi nawsiakyde.
There is no business like showbusiness.
Заключено