Благодаря MILLA
ще дойда на срещата с един приател със същата съдба, но ще закъснеем, защото аз съм ангажирана до 8 вечерта.......нямам търпение да се запознаем
Аз тъй кат гледам, следващото място за сбирките ще е май от рода на р-нт "Стадиона" или китайския - "Азия". Щото само заведение, строено по стандартите на соц-а, може да ни побере вече.
Айде до довечера.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Нищо не ни пре4и да вземем това4ка-онова4ка и още някоя вкуснотийка и на някоя тревна площ с послано за сядане или някое друго сгъваемо столче... Само дет викаш Торнадо да беше по-топло де
Тогава ще пуснем съобщение "Понеделник.....еди коя си дата, от 19:30 4аса, вси4ки кандидат-имиграти в Пловдив на ПИКНИИИИИК...
Ама кат е на открито ша вземете да се оплаквате пък от комари , я по-добре да е някъде така в заведенийце... :beer2:
Ами ти каква хижа предлагаш като дори и околностите на Пловдив не познаваш
Това е в района Чепеларе - Пампорово. (грубо казано )
Ооооо...сега и ще се обиждаме ли?!?
Може и да я знам под някое друго име?!?...
Виж "Смолянските езера" си е класика...или беше по мое време...
На хижа не съм стъпвал от студентските си години...пък то си е бая време вече....така че предложения се приемат "всекви" стига да са актуални!!! :beer2:
Да, забравихме уточнението дали до хижата се стига с кола. Друг е випроса що за хижа е то тогава До Момчил Юнак се ходи пеш (поне през зимата), Смолянски езера си е ачик ачик на шосето.
В Пловдив си имате някаква хижа в полите на Родопите много известна за запивки, но и забравих името
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Хижа "Здравец" се казва, drifter, макар и това вече да е събирателно име за целия район, в който има бол хижи и ведомствени почивни станции. Някои от тях са приватизирани и превърнати в частни хостелчета.
Ама верно какви запивки стават там... Последната ми беше тридневна - от 07 до 09 май миналата година.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!