Някой от ноемврийската сесия получил ли е за медицински?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ety

Някой от ноемврийската сесия получил ли е за медицински?

Мнение от ety »

Пишете има ли някои, който да е получил писмо за медицински. Ние получихме баркодовете на 30.12.2004, но на писмото отдолу пише дата 30.11.2004 коя дата да считаме , за да си сметнем 3-те месеца които ги дават за срок. Хайде да минават тези медицински, че след нас има още много хора. Изчака ни се чакането :P
Shy

Мнение от Shy »

Nie poluchihme barkodovete na 31.12. i sashto sme v ochakvane na meditzinski.
Kasmet i uspeh na vsichki!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Взима се предвид датата, която е на правоъгълния печат. Това е датата, на която е заведено досието ви. По принцип срока за медицинските беше 3 месеца от завеждане на досието. Сега мисля, че е вече 4 месеца. Така че ще почакате още малко :wink: стига сте бързали. Който бърза, бавно стига :? Има хора със заведени досиета през септември и октомври, дето още чакат. Тъй че имайте търпение :roll:
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

Eti, вие кога бяхте на интервю?
Аз бях на 23.11. обаче защото се жених при мен малко се бавят нещата.
Вие кога си пратихте сертификата за селекция и кога получихте баркодове или там каквото беше.
Питам защото и аз искам да си направя сметка кога горе долу ще се ходи на медицински....
Мерси!
Заключено