zabaviane v Bukure6t ???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Stanislav

zabaviane v Bukure6t ???

Мнение от Stanislav »

Zdraveite saforumnici,
izpratih dokumenti v Bukure6t za 10-ti dekemvri po kurier i do dnes niamah nikakva vest. Dnes re6ih da zvanna do posolvtvoto, dosta trudno se svarzah s niakogo,/ bg koiato raboti tam ne mojah da otkria/ ta svarzah se i im obiasnih situaciata, proveriha v sistemata si i mi kazaha 4e niamat info za men, niama dosie na moe ime, v momenta imali dosta raboti i ..., ne mojaha da mi kajat dori dali sa mi polu4ili dokumentite, v zaklu4enie mi kazaha da zvanna sled sedmica, no togava sa6to mojelo da niama ni6to. Niakoi ima li podoben problem i kolko moje da prodalji tova 4akane ?
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

По куриер е много общо понятие.Би ли казал коя е фирмата защото много хора имаха проблеми със Speedy.По принцип ад като си и зпращах нещата фирмата която ползвах имаше възможност за проследяване на доставката по интернет.Редно е да се обърнеш първо към фирамата чрез която си изпращал.Иначе познавам конкретен човек който имаше проблеми и след това му се обадиха че всичко е ОК
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Ние си изпратихме паспортите със Спиди. Вярно, че малко се забавиха с доставянето им (вместо 2 дни, 4-5 дни), но има къде да проверите, дали пратката ви е пристигнала при получателя:
http://www.fancourier.ro
Това е сайта на румънския куриер, който доставя пратките на Спиди в Румъния. На мястото където пише AWB напишете номера на товарителницата и ще ви излезе информацията за това:
1. на коя дата е получена пратката в техния офис
2. на коя дата и в колко часа пратката е напуснала офиса им
3. на коя дата и в колко часа пратката е предадена на получателя
Късмет :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Stanislav

Мнение от Stanislav »

izpratih gi s EMS BULPOST, no me mojah da naperia dali ima proslediavane na pratkata po internet, no pazia razpiskata, neznam dali ako otida v po6tata mogat da mi kajat ne6to ?
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

ZDraveite
Abe hora....stiga pritesnenia....kakvo vi stava ne moga da razbera....zashto mislite, che triabva vednaga da otvoriat tochno vasheto pismo i da vi pratiat otgovor!?!?!?!?!?!?!?! Mina Koleda, mina nova godina...horata pochivat, zashto da barzat....
Ta az chakah tolkova samo za obratnata razpiska!!!!! Uchete ezik vmesto da se vaikate kolko chakate...pomislete gotovi li ste da doidete tuk vmesto da barzate.
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Заключено