ЩЕ СЕ ВИДИМ ЛИ ОТНОВО В ПЛОВДИВ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
eva-vet-eva

ЩЕ СЕ ВИДИМ ЛИ ОТНОВО В ПЛОВДИВ?

Мнение от eva-vet-eva »

За много години!Нека през новата година да ви се случват само хубави неща!
Предлагам да не си разваляме хубавите навици и на 10.01/понеделник/пак да се съберем във "Вестра" към 19.30 ч.Навити ли сте?
Аватар
Dalia

Мнение от Dalia »

Честита на всички новата 2005! Нека тя ни донесе преди всичко здраве, много късмет и сбъдване всички мечти! С удоволствие ще се видим на уговорената среща. :lol:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Живи ли сте :?: Значи ли това,че среща няма да има?Или просто още не сте във форма да потвърдите след веселото празнуване? :nut: :rotaeye:
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Честита Нова и от нас на всички!! :lol: :lol:
Кампютър капут...временно се потапяме, но на срещата сигурно ще дойдем!
На всички пожелаваме само хубави мигове, сбъднати мечти и много здраве!!!
М и М :lol:
Изображение
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

:roll: :?:
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН! :lol: Много здраве, радост, сбъднати мечти, успех и всичко най- най- най-хубаво!!! :D

Ех, доживяхме и ние да се върнем най-после в Пловдив! Чакаме с нетърпение да се видим в понеделника, та да влезем в ритъм пак с редовните си срещи докато все още има възможност за това...
Ако някой все още не е отрезнял, да не се притеснява - на срещата ще получи адекватна помощ :D
Хайде, до понеделника :drink:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
compaq

Мнение от compaq »

Аре до понеделник...Ми то кат гледам 4аса вече станало първия 4ас на понеделника :thinkerg:
Е стига толкова пред компа... До утре..., опс...до днес :tuut:
Мен още ме държи весело от новата година... :) Как е при вас??? :o
Да не ма остайте само с женска компания :lol: , да дойте да си кажем :beer2: по мъжки :D
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Ха!Че аз лошо ли казвам :beer2: ,нищо че съм женска?Аз даже с :drink: се справям по-добре от някои мъжки в групата!Айди,от мен да мине,ще домъкна и мъжо :wink:
compaq

Мнение от compaq »

Ама, моля да не се обиждате...На мен ми е готино в компания на дами :lol:, а в това, 4е някой от вас се спаравят по-добре, в това спор няма! Да са засрамят мъжете :oops: Подканвам авер4етата, 4е от време на време бягат по тъ4 линията :D /е никога всички де, само малка част, присъстващите да не са засягат, те са изклкючение, а пък и понякога зная, 4е се налага и няма как/,та да са видим за новата година, да оправим канадската политика и да обсъдим бъдещия бизнес :D .
До дове4ера
bp_de

Мнение от bp_de »

Kato 4eta takiwa nestakato po gore napisanite- naprawo se savelqwam 4e ne sam w Plowdiw. :-(
S nai dobri povelaniq na P-skata grupa i spezialni pozdrawi na mila i totev .:-)
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

bp_de, благодарим за поздравите! :lol:
Честита нова година специално на теб! Желаем ти много радост, радост и пак радост! 8)
Няма ли скоро пак да се върнеш в Пловдив, та да се видим преди да тръгнем за Канада? :cry:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Заключено