Wapros za novite taksi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivco_sa

Wapros za novite taksi

Мнение от ivco_sa »

Zdraweite,

Mislia che e nujna malko predistoria predi da zadam waprosa si:
interviewto mi mina mesec juli. Standartno mi dadoha list s ukazania za procedurata kakto i info za taksite: $715 za viza + $400 za obrabotka na documentite. Po towa wreme ne platih taksite tai kato se ojenih i triabwashe da izchakame sertifikata na jena mi. Sertificata na jena mi e weche tuk. W plika s koito go pratiha niamashe informacia za taksite.

Waprosa mi e:
Kakwi taksi triabwa da platia?
1. wariant ($715 + $400) * 2 - tozi wariant proizticha ot fakta che po nikakaw nachin ne me uwedomiha za nowite taksi
2. wariant ($820 + $465) * 2 - na tozi wariant me nawejda teksta na koito popadnah tuk:
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuro ... &did=61096
"PLEASE NOTE THAT FEES IN U.S. DOLLARS WILL INCREASE EFFECTIVE 20 DECEMBER 2004. Applications submitted after December 20 2004 using the old fees will be returned to sender. "

Wajno e da znam prawilnia otgowor za da ne gubia poweche wreme. Molia ako niakoi se e sblaskal weche s tozi problem ili ako niakoi ima mnenie po waprosa pishete.

Blagodaria predwaritelno
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

za jalost variant 2 e pravilniat za vas, a i za vski4ki koito ne sa platili i izpratili dokumentite si.
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

За твое съжаление трябва да платиш по 2-ри вариант. По 1-вия е било възможно да платиш до 20.12.04. След тази дата вече са в сила новите такси.
Късмет!
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
ivco_sa

Мнение от ivco_sa »

Blagodaria za otgoworite
Аватар
Татяна

Мнение от Татяна »

И ние сме изпаднали в подобна ситуация. Не платихме таксите за визи заедно с тези за образуване на досие. Понеже се очакваше вдигането на таксите решихме да внесем парите за визите и платихме по старите такси на 15 декември, но не сме изпратили платежните нареждания /или като се казват/ в Букурещ. Сега ще трябва ли да доплащаме разликата от увеличението?
Ne crains pas d`avancer lentement crains seulement de t`arreter
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Татяна, важното е кога са пристигнали парите до получателя, а не документа удостоверяващ плащането. Изхождайки от употребеното от теб понятие "платежни нареждания", правя заключение, че сте превели парите по банков път. Ако е така, то те със сигурност са стигнали до получателя преди 20.12.2004 г. В такъв случай нямате никакви проблеми.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Tанче, Linko е прав платежните са само да докажат на другите по веригата че е платено,а парите присигнали ли са на **:**:****,това е .Все пак имат ред за тия неща. Май...... Банковия превод на 2-ия ден е там, после Банките си теглят от твоята сметка таксите.
Да изтеглят всички Банки в Анадола дано..............
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено