Храни, здраве, форма

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
G_Rosi

Храни, здраве, форма

Мнение от G_Rosi »

Според вас как се съчетават тези неща в Квебек?
Изходни данни :)
http://www.servicevie.com/
BTW WEB mastera na tozi site predi njakolko godini beshe Bulgarian!
G_Rosi

Re: Храни, здраве, форма

Мнение от G_Rosi »

[quote="G_Rosi"]Според вас как се съчетават тези неща в Квебек?
Изходни данни :)
http://www.servicevie.com/
Никой не се е включил - може би не сте ми разбрали въпроса - понякога се икономисвам в писането :oops:
Попаднах на този сайт и реших , че може да се поговори за тези неща:
Здравословно ли се хранят хората или са на хамбургери, пици , спагети и ориз или всичко си опира до навици и националности?
Алкохол и цигари.
Грижат ли се хората за здравето си превантивно или ходят на лекар само когато нещата "опрят до кокала" или всичко е в зависимост от възможностите на "джоба"?
Спортуват ли за здраве или само за създаване на контакти?
и така нататък , кой за какво се сети :conf: :confused2:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

May, G_Rosi neshtata zavisyat i ot saotvetniya chovek. Az, primerno izobshto ne drja na hranata. Spageti, pici, ponichki sa mi edni ot lyubimite neshta za yadene. Kolkoto do sportuvaneto, estestveno, che osven za da sam v dobra kondiciya go izpolzvam i za sazdavane na novi kontakti. :wink:
Mnogo me kefi tova, che tuk ne me odimyavat po obshtestvenite mesta, a kolkoto do alkohola toy e polezen v razumni kolichestva, samo che vse poveche hora tvrdyat, che ne bilo taka.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Колко струва едномесечната карта за фитнес?Колко струват пилешкото,яйцата,плодовете,ориза,овесените ядки? :?
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Мнение от dissidente »

Maverick написа:Колко струва едномесечната карта за фитнес?Колко струват пилешкото,яйцата,плодовете,ориза,овесените ядки? :?
Za fitness e nai-evtino da se abonirash napravo za 1 godina- niakude okolo 200-300 $.

pileshkoto- ako e ka4estveno okolo 17$ za kg.
iaizata sa niakude okolo 3-4 $ za 16 iaiza
plodovete struvat sredno mejdu 3-4- 5 $ za kg
oriza e niakude okolo 2$ za kg, no ima i po-spezialen oriz (kafiav, 4erven, div...) koito stigat do 6-7 $ za kg
ovesenite iadki- paket ot 1,35 kg struva niakude 2-3 $

pazaruvam riadko, taka 4e drugite mogat da dopulniat i eventualno da me popraviat :)
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

kartata mi za fitnes e 100$ za 13 mesetza;

plodovete na pazara sa po 2-3$ kiloto osobeno kato se kupuvat na paner, a ne na kilo, a i inache si ima speciali i sa vkusni

mesote ne znam kolko struvva, no ribite sa okolo 3$ za 2 parcheta (salmon primerno, no si vavisi dali e file ili steck)

mliakoto e okolo 1,50 litera (zavisi ot firmata i % maslenost i ot trainostta - dali ti izdarja 3 sedmici sled otvarianeto ili ne)

kiseloto mliako, koeto kupuvam e 2.19 za kilo (1 kofichkata)

Eggs - zavisi dali sa beli ili kafevi ili s omega... ama ne sa skapi.

ovesenite iadki - nai obiknoveni i nai-zdravoslovnite bez vsiakakvi dobavki sa okolo 2$ /kg kato ima ne samo ot oves ami i vsiakakvi drugi semena.

Chovek kato iska da iade zdravoslovno i vse polezna hrana niama nikakvi problemi. To si e vapros na jelanie!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Кийпъра беше донесъл в София брошури с промоционални цени на различни продукти.
Направи ми впечатление свинското за печене - 2.20$/кг., банани - 0.99$/кг...
Ако можеш да пазаруваш все стоки на промоция - не е зле...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Sara i dissidenete,merci za infoto.Imam edni navici na hranene,koito ne iskam da si gi zareja.Sara,kartata ti za fitnesa ako ya razdelia na meseci izliza po-evtina ot tuk!
Заключено