s osnoven frenski v Montreal?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Angie1

s osnoven frenski v Montreal?

Мнение от Angie1 »

vie koito ve4e jiveete v Montreal, molya vi kajete ste se opravya li s osnoven frenski i mnogo dobar angliiski v Montreal?! vzeh si interviewto na frenski i nyamam pove4e vreme da u4a frenski zastoto nablyagam na angliiskiya na koito smyatam da u4a magistratura v Montreal?!
ste se spravya li v Montreal s osnoven Frenski?!
mnogo merci i veselo posrestane na Novata godina!
survivor

Мнение от survivor »

Nyama da imash nikakav problem samo s angliyski. Kato zavarshish magistraturata i tarsish rabota samo v Qc moozhe bi shte imash, no predi tova - ne.
Angie1

thanks

Мнение от Angie1 »

mnogo merci za infoto stoto misleh da vzemam vtori certifikat na Allianse Francaise, no mai se otkazah. a otnosno rabotata posle sam sigurna 4e bih imala problemi ako ya tarsiya v Quebec, no az nyamam takova namerenie:) a po vreme na magistraturata estestveno ste mi se nalaga i da rabotya - moga li naprimer da bada prodava4ka ili servityarka s osnoven french?!
mnogo thanks i vesela Nova godina!!!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Ася - не се притеснявай....не съм забелязъл да си от хората, които не могат да се справят :wink:
Не знаех за интервюто ви - честито..:)
Но защо искате да ходите в Квебек, след като знаете английски???
Присъединете се към компанията тук....
Гец (Владо)
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ще се справиш.Като имаш добър Английски не е проблем :thumbsup:
Angie1

Merci

Мнение от Angie1 »

mnogo thanks za savetite. s kef ste zahvarlya frenskiya za sega mai:)))
Aries

Мнение от Aries »

gez написа:Ася - не се притеснявай....не съм забелязъл да си от хората, които не могат да се справят :wink:
Не знаех за интервюто ви - честито..:)
Но защо искате да ходите в Квебек, след като знаете английски???
Присъединете се към компанията тук....
Гец (Владо)
Ми защото може би няма необходимите стотинки, за да кацне директно във федерелната част (да не говорим, че човек все пак изпитва и някакви съмнения дали няма да има проблеми с това).
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Aries написа: Ми защото може би няма необходимите стотинки, за да кацне директно във федерелната част (да не говорим, че човек все пак изпитва и някакви съмнения дали няма да има проблеми с това).
Ti probval li si, che da mojesh da tvardish, che shte ima problemi? Da ne bi da mislish, che az imah neobhodimite stotinki....niama nikakvi problemi s tova. A osven tova, chovek moje vinagi da si ostavi vratichka za deistvie oshte ot Bg.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз все си мисля че въпроса е доста ясно зададен :idea: Другите спорове са обсолютно излишни и размиват темата на Angie1.
Заключено