Бар кодове! За какво служат???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
didi-did

Бар кодове! За какво служат???

Мнение от didi-did »

Може ли някой да ми каже, за какво служат бар кодовете?Знам, че по тях се разпознава кореспонденцията, но за какво по-точно служат стикерите, които пристигат от Букурещ? :?:
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Айшето&Асан

Мнение от Айшето&Асан »

Същото е предназначението им и в магазина :wink:
Разпознава се стоката :idea:
Ако слушаш ще ти кажа и как се изчисляват (формират чертичките и цифрите) :P
Последно промяна от Айшето&Асан на Вто Дек 28, 2004 3:49 pm, променено общо 1 път.
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Когато получите баркодовете в писмото има подробно описание за какво са необходими стикерите,а също къде в интернет да търсите по вашия номер на баркода как се движи вашият статус по процедурата за емиграция.По принцип самите стикери са необходими за да се прилагат към допълнителни документи,които евентуално могат да ви поискат от Букорещ/ако има нужда от доуточняване/ и служат за улесняване работата на емигрантските власти по намирането на вашето досие/всяко досие си има определен номер,който отговаря на номера от баркода/.
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Ти пък от къде се пръхна? Първо чети въпросът ми докрай, а после отговаряй :x ! А не кат пърле пред майка си :wink: ! Циганска работа!

Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Благодаря ти HORNET! А можеш ли да ми кажеш как се проверява статуса?

Айшето&Асан

Мнение от Айшето&Асан »

didi-did написа:Ти пък от къде се пръхна? Първо чети въпросът ми докрай, а после отговаряй :x ! А не кат пърле пред майка си :wink: !
Ти се научи да задаваш еднозначни въпроси :idea:
Ако ти липсва умствен потенциал да го направиш, тогава използвай повече и по-кратки изречения?
Забелязвам, че трудно се изразяваш на Български, а как ли си с другите езици не е трудно да отгатна :evil:
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Знаеш ли, че по стила ти , и по две думички разбрах кой си? Мисля, че с другият ти ник се разбирахме по-добре!

Айшето&Асан

Мнение от Айшето&Асан »

Грешиш!!!!
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Отвори постинга "Получени медицински" на abv и сте намери сайта който те интерисува.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Айшето&Асан написа: Ти се научи да задаваш еднозначни въпроси :idea:
Ако ти липсва умствен потенциал да го направиш, тогава използвай повече и по-кратки изречения?
Забелязвам, че трудно се изразяваш на Български, а как ли си с другите езици не е трудно да отгатна :evil:
Макар че не съм модератор в този форум, ти правя сериозна забележка за нарушаване на следните две правила с горния ти постинг

1. Участниците във форума са длъжни да спазват добрия тон на поведение, да не използват вулгарни думи и да се отнасят с уважение към един към друг.

2. Не използвайте форумите за разрешаване или още по-малко за създаване на личностни конфликти. Забранява се разкриването на лична информация за друг потребител. Спазвайте личното пространство. Съсредоточете се върху темата/мнението, а не върху този, който го е писал.
Айшето&Асан

Мнение от Айшето&Асан »

Аз на твое място (ако бях модератор на другия форум) бих поставил първо този цитат:
didi-did написа: Ти пък от къде се пръхна? Първо чети въпросът ми докрай, а после отговаряй ! А не кат пърле пред майка си ! Циганска работа!
,а после цитирания от теб
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

slushai k'vo chovek,
- ne e jelatelno da se registrira poveche ot edin priakor ot sashtia potrebitel, v tvoia sluchai zashtoto prestana da pishesh ot predishnia beshe dopusnato
- postingite ti makar i da ne prestupvat liniata flirtuvat s neia
- ako si doshal da se zabavliavash i da si pravish gargari, pravi go v drugi razdeli na foruma ili si nameri drug forum.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Veliko

Мнение от Veliko »

Kole, toja da ne e onja s peralniata, a???
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Veliko написа:Kole, toja da ne e onja s peralniata, a???
az sam grob :shock: :D
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено