Ще строим завод
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
mnogo mi haresva vashia forum,i redovno cheta tuk vsichko.vijdam che ima mnogo umni glavi,za razlika ot men.Iskam da pitam moje li niakoi da mi pomogne-instalirah si Incredimail,no me moga da izprashtam i poluchavam nishto,zashto ne moga da polzvam tazi poshta?ako niakoi znae i moje da mi pomogne,shte sym mnogo blagodarna
Syjaliavam,che tova ne e po temata,no pyk da pravia nova tema li?
-
Plamen
Що, бе Жоре, пак съсипвате планината...не ви ли стигат тия дето имате...човек като погледне от красивата разложка долина към грозния и осечен пирин на Банско му иде да реве като малко дете...щеше де видите вие кон боб яде ли ако бяхте в Канада- да ве награбят прородозащитниците...joro написа:Hahaha, nie v Bansko zavoda go postroihme otdavna, sega stroim pistaaaaaaaa, da se parzaliat zabogatelite rabotnici s golemite zaplati.
Plamene, ne si v 4as, na drugi mesta se se4e mnogo pove4e, poneje horata niamat rabota i se izhranvat s kontrabanda na durvesina. V Banskata gora nikoi ne se4e, samo edna proseka e napravena za kabinkovia lift, nikoi v Bansko niama da si uni6toji hliaba. A i v Canada se se4e, i tam ima pisti i liftovePlamen написа:Що, бе Жоре, пак съсипвате планината...не ви ли стигат тия дето имате...човек като погледне от красивата разложка долина към грозния и осечен пирин на Банско му иде да реве като малко дете...щеше де видите вие кон боб яде ли ако бяхте в Канада- да ве награбят прородозащитниците...
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Joro, edvam ti zaredih kartinkata, mnogo zle se vijda toia sait sladur.com v Canada.

Eto ti smalena ako ti haresva:
http://www.bodurov.com/info/JoroPhoto.jpg

Eto ti smalena ako ti haresva:
http://www.bodurov.com/info/JoroPhoto.jpg
Последно промяна от vladi на Нед Окт 05, 2003 10:31 pm, променено общо 4 пъти.
-
Plamen
Жалкото е че си прав...като си спомня на какво приличаше "Предел" преди да замина...жалка картинка...ама банския баир се вижда отвякъде...та и това допълнително загрозява...иначе в Канада неможеш да отрежеш дори дървото си в задния двор без разрешение на общината...joro написа: Plamene, ne si v 4as, na drugi mesta se se4e mnogo pove4e, poneje horata niamat rabota i se izhranvat s kontrabanda na durvesina. V Banskata gora nikoi ne se4e, samo edna proseka e napravena za kabinkovia lift, nikoi v Bansko niama da si uni6toji hliaba. A i v Canada se se4e, i tam ima pisti i liftove![]()
- IvHaydu
- Хайдутин на годината

Имаме поети превъзходни...и природа за милиарди...
Само дето хората не струват...
Има нещо в биополетата на Балканите, което прави тези иначе толкова умни и симпатични българи да се държат като типични такива...
Само дето хората не струват...
Има нещо в биополетата на Балканите, което прави тези иначе толкова умни и симпатични българи да се държат като типични такива...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
bOZI4KATA NE MOVE DA E PRIDRUGAWA6T FAKTOR. tIA TRIABWA DA SE PROIZWEVDA!djredhat написа:eee, kwa sha e taq banicharnica, ako w neq ne se prodawa bozichka?anito написа:И бозаджийница!
nema nujda otdelna firma za bozichka ...
POZNAWA LI NIAKOJ TEHNOLOGIATA ZA PROIZWODSTWO NA BOZA
ILI 6TE TRIABWA DA WIKAME BAJ AN4O CIGANINA DA IA ZABARKA?
Обичам да преча
-
Plamen
Я, ЛюбО...на тебе кой ти каза че тука не знаем как се прави шкембе чорба...я иди на плазата кот дю неж и влез в ресторанта с баш българско име "Лю пети каво" да видиш там какво шкембе правят...трепач...и с парцала и без парцала си е супер...Ако не вярваш, дай да се хванем на бас на една шкембе-чорба, че ще ти хареса...Lub0 написа:Шкембето не мирише както трябва, защото сте забравили да сварите и мръсния парцал вътре...
А, бон апетит...