Nov Forum - kraino vreme beshe

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
HisShadow

Nov Forum - kraino vreme beshe

Мнение от HisShadow »

http://www.ilionstudio.com/~bgmontreal/ ... um.php?f=1

ako sa vi omraznali bozitshkite tuk i ako niakoi iska da vi "iztrie" posetete go. Oshte ne e, kak da kaja ... "ojalten"

SSttoo, predatel takav, kakvo pravish po tshujdi forumi ?Tshe daje i uspeh im pojelava
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

'драсти Shadow, притесних се за теб. Къде ходиш, отдавна не беше пускал нова тема?

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=703
HisShadow

Мнение от HisShadow »

vidiah go razbira se :-) prosto se utshudvat ....

mi, kvo da ti kaja, Ssttoo, weekend ne moje vse da sme nalinia

ti kak si?
Аватар
Niko

Re: Nov Forum - kraino vreme beshe

Мнение от Niko »

HisShadow написа:http://www.ilionstudio.com/~bgmontreal/ ... um.php?f=1

ako sa vi omraznali bozitshkite tuk i ako niakoi iska da vi "iztrie" posetete go. Oshte ne e, kak da kaja ... "ojalten"

SSttoo, predatel takav, kakvo pravish po tshujdi forumi ?Tshe daje i uspeh im pojelava

Dano tozi Forum da e po-dobar ot BGCanada.com
Eto taka zapo4va "noviat" alternativen Forum na Dani. To, parviat alternativen na Dani ne6to ne potragna, no toi probva pak... niama lo6o, deto se vika... Ama nali znae6 Dani: "Nov bardak sas stari kurvi ne se paravi". Pogledni samo kak zapo4va6 i tova si na4inanie...

Dani,
ot 1995 god. nastapba bum v imigraciata na balgarite kam Canada-Quebec-Montreal. Ima ve4e vavedena to4kova sistema, spored kriteriite na kiato se podbirat vi6isti, s opit, znania, umenia... Te zapo4vat da pristigat v Monteral. I s vsiaka izminala godina stavat vse pove4e i pove4e. Kakvi sa tehnite pred6estvenici - balgarski imigranti ot parvata valna 1989-1991 - bejanci (prosto o6te niama programa za podbor i tova e edinstvenia na4in za imigracia). Balgarskoto drujestvo e sazdadeno ot tiah. Kade, oba4e v negovite strukturi ima miasto za novata valna priijda6ti balgari? Po moi nabliudenia te ne sa prieti dobre. No, blagodarenie to4no na tehnite usilia ima ve4e Balgarsko u4ili6te. Nima te ne dokazvat, 4e iskat sa6to da u4astvat v razvitieto na balgarskata ob6tnost. Za6to, pitam az, ne mojem da se obedinim. Az ne znam koi e kriv, koi e prav... slava Bogu ne se namesvam v ka6ite vi... te taka ni izglejdat na nas, obiknovenite imigranti, bez ambicia i has za vode6ti pozicii v Drujestvoto. Podrobnosti o4akvam ot teb. Ta, ti be6e obvinil, 4e Plamen iskal da oglavi Drujestvoto... Ne znam, moje i taka da e... Vie si znaete. Az, i drugite kato men, prosto imigranti, iskame edinno Drujestvo, otgovaria6to na interesite na vsiaka po-goliama grupa balgari (kato naprimer na pristignalite sled 1995 god.).
Dani, na horata tuk im e iasna istinskata sa6tnost na tvoia problem. Kazah ti ve4e - idi si n-toto alternativno forum4e i ni ostavi na spokoistvie v na6eto si. Ako ima kakvo interesno da predloji6 - horata 6te doidat pri teb. Tova e tolkova prosto i iasno. Prestani da zlobee6, a pomisli kakvo bi mogal da promeni6, taka 4e da stane6 po-aktualen za interesite na horata.
Tarpuiah dalgo nekorektnostta ti, samo i samo mir da ima. No, horata po4naha da se obarkvat za kakvo to4no ide re4. Dori predi vreme biah na va6a strana, za6toto misleh i prodaljavam da sam ubeden, 4e e po-dobre da se vpi6em, otkolkoto da si prabim alternatibni Drujestva i Forumi. No, saga se ubejdavam, 4e vie ne iskate da se pootkrehnete, 4e da ni pusnete... Kakvo ostava togava za nas? O4akvam s netarpenie da me obori6; 6te se radvam da ne sam prav.
Hadde sas zdrave...
HisShadow

Мнение от HisShadow »

Da, winagi e dobre, ako wsiako nowo ne6to e po-izpipano ot staroto, no 6tom se otnasia za ne6to, koeto se twori ot hora, selekciata na horata e mnogo wajna.

W bgcanada.com doskoro pisaha samo edni i sa6ti hora, i taka da se kaje im se is4erpa repertoara, a i we4e te opredeleno ne sa aktualni sas saweti za nowopristiga6tite ot roda na "parwi stapki".

A se dokaza o6te edno ne6to tam - sekretnite wrati4ki w sistemata Quebec, koito se znajat ot wsi4ki, ne se spodeliat pred auditoriata.
a eto taka prodalji "Novia Forum na Dani"
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Успех на новия форум!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено