Smiana na rabota ili adres?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Shy

Smiana na rabota ili adres?

Мнение от Shy »

Zdraveite na vsichki!
Bih iskala da popitam dali sled izprashtane na dokumentite za Bukuresht i smiana na mestorabotata ili adresa na mestojiveene, triabva da se uvedomiat kanadskite vlasti?
Blagodaria predvaritelno!
Veseli praznitzi i mnogo zdrave i kasmet prez Novata Godina na vsichki! :D
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Аз си смених работата 1 седмица, след като бяхме изпратили документите за Букурещ. Никой не съм уведомявала, а вече имаме визи :wink:
Но за смяна на адрес или телефон не знам как се процедира. Може би ще трябва да ги уведомиш :roll: Ама нека да кажат и други, на мен не ми се е случвало 8)
Късмет и весели празници :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Za smianata na adresa triabva da gi uvedomish, ako tova shte zatrudni poluchavaneto na korespondentsiata. Ako si na PO Box primerno, spored men ne se nalaga.
Shy

Мнение от Shy »

Blagodaria mnogo za otgovorite!
Adresa za korespondencia ni se razlichava ot tozi, na koito jiveem (na kvartira) i zatova pitah dali mojem da si smeniame kvartirata (moje da ni se naliji). Do tuk razbiram,che mojem.
Veseli praznici na vsichki!
Заключено