Най-накрая вчера отидохме на медицински преглед с мъжа ми.Мила е описала всичко необходимо-напълно изчерпателно.Само дето ние сме мързеливи и си хванахме такси от МОМ-ул"Хан Крум"25 до "Вита",вместо да чакаме разни тролеи и трамваи

Излезе ни точно 2.18 лв и 15 минути/стига да не ви направят панорамна обиколка на София/.В клиниката бяха много учтиви и весели всички.По някое време дойдоха още 2 семейства за Канада.Едните не бяха ходили в МОМ,малко им се намръщиха,но не ги върнаха/задължително значи първо в МОМ,за да си спестите неприятни емоции/.Другите имаха мед. формуляри не от Букурещ/мисля,че ми казаха от Варшава,ама не съм много сигурна/ и не им бяха закачили допълнителни снимки на формулярите/ако и вие нямате-носете си/,но въпреки всичко обикаляха по кабинетите.Клиниката е чиста и приветлива,хората,работещи в нея също.
За хората с диоптър-аз съм с -4,25 и си ходя с очилата,щото без тях нищичко не виждам.Не се опитвайте да заблуждавате лекарката-няма да успеете,само ще я ядосате/тя ни каза,че се дразни много от подобни опити/Никой няма да ви върне заради диоптър.
ПРЕГЛЕДИТЕ СА СЪВСЕМ ОБЩИ И ПОВЪРХНОСТНИ-НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ И НЕ ЛЪЖЕТЕ ТАМ.Успех на всички,където и да са по процедурата.