Zdraveite vsi4ki,
Imam vapros.Sega popalvam documentite za Bukurest,po programata za Quebec.No sestra mi jivee v Toronto.Ako napi6a deistvitelnia i adres v Canada, tova ste mi sazdade li problem s vlastite v Bukurest?Ili e po-dobre da napi6a biv6ia i adres v BG?
Za Quebec s rodnini v Toronto
- estoyanova
- Обратна връзка:
- precious
- Обратна връзка:
ideia
Привет,
Какво те притесняват румънците.... нали сте минали интервю успешно...
Другия момент, е че те вече имат информация за теб след като сестра ти е там вече, самата тя е попълнила преди време същите формуляри като теб сега, и вероятно е посочила, че има близки роднини. Не мисля, че е толкова трудно да съберат две и две и не мисля, че са толкова глупави колкото си мислят повечето съфорумници.
Това, че сестра ти е някъде, не значи, че и ти трябва да си там... освен това си подписваш декларация, че ще се заселиш в Квебек, какво повече .....
Така мисля аз, решението е твое, късмет
Какво те притесняват румънците.... нали сте минали интервю успешно...
Другия момент, е че те вече имат информация за теб след като сестра ти е там вече, самата тя е попълнила преди време същите формуляри като теб сега, и вероятно е посочила, че има близки роднини. Не мисля, че е толкова трудно да съберат две и две и не мисля, че са толкова глупави колкото си мислят повечето съфорумници.
Това, че сестра ти е някъде, не значи, че и ти трябва да си там... освен това си подписваш декларация, че ще се заселиш в Квебек, какво повече .....
Така мисля аз, решението е твое, късмет

:kitty: 
nie minaxme yspe6no intervuto,az biax vodestia kandidat,no na maja mi sestra my jivee sasto v Ontario i estestveno popalva6 v dokymentite,kakto sa te posavetvali po-gore.Nie niamaxme nikakvi problemi zatova.A ina4e se biaxme podgotvili otgovori ako ni pitat.No moiat savet e da poso4i6 nestata kakto sa si...
Re: ideia
ами тя тая декларация няма задължителен характер, а изразява намерение. иначе мен отдавана да са ме подгонили в Торонто да се връщам към Монреал, щото аз съм за Квебек и също съм подписвал таквъз декларацийкаprecious написа:Привет,
освен това си подписваш декларация, че ще се заселиш в Квебек, какво повече .....

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
че какво не му е добре, даже си е много хубаво, както се знае кръвта вода не ставаsurvivor написа:Abe naistina ne e mnogo dobre che imash blizki rodnini v Toronto, ama mi se vizhda malko riskovano da se dava pogreshna informaciya. Ako razberat - losho.
а и не съм чул да се водят войни между торонто и монтреал, както като между атина и спарта