brak sled interwu
brak sled interwu
chakam intervu do kraia na godinata.no v dokumentite sum celibataire.imam priatelka s koito iskam da zamina posle.moje li niakoi da me posuvetwa kakvo da naprawia?da se ojenim sled poluchawane na sertificat de selection ili sled pristigane v quebec?blagodaria wi predwaritelno!
- miloto
- Обратна връзка:
svatba
Nai-dobre e da se ojenite sega. Napravo shte minete intervew zaedno i neshtata shte sa dosta po-lesni.
Uspeh
Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
темата е разисквана многократно, за това ще бъда кратък...има опция /не съм спец, но ако се разровиш ще намериш доста мнения/ при която доказвате че съжителствате заедно и няма да се налага да се жените...ако това е проблем. Иначе и аз мисля че е най-чисто ако се ожените и направо приложете копие от документа...минавате си интервю, плащате си таксите и за двамата и чакате визи... 

re
Действително във форума този въпрос беше разискван доста пъти. Можеш да пуснеш търсачката и да намериш повече информация по този въпрос.
Лично нашето мнение е, че ако се ожените преди интервюто и в деня на интервюто приложите преведен дубликат на акта за граждански брак, смятаме, че ще може да минете и двамата. Доколкото си спомняме сам човек, който е получил сертификат за селекция, т.е. минал сам интервю или пък заминал за Канада пак сам, тогава ако иска да изтегли приятел/ка или съпруг/га е доста по-сложна процедура, понякога изисква по-голямо време. Поне това си спомняме по памет от четеното във форума.
Влез и прочети в архивите на форума, има доста материал и ще си дадеш отговор на въпроса.
Успех в намирането на правилния отговор!
:idea:
:idea: :idea: :idea:
Лично нашето мнение е, че ако се ожените преди интервюто и в деня на интервюто приложите преведен дубликат на акта за граждански брак, смятаме, че ще може да минете и двамата. Доколкото си спомняме сам човек, който е получил сертификат за селекция, т.е. минал сам интервю или пък заминал за Канада пак сам, тогава ако иска да изтегли приятел/ка или съпруг/га е доста по-сложна процедура, понякога изисква по-голямо време. Поне това си спомняме по памет от четеното във форума.
Влез и прочети в архивите на форума, има доста материал и ще си дадеш отговор на въпроса.
Успех в намирането на правилния отговор!
:idea:

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Според мен, оженете се преди интервюто и приемете от имиграционния офицер сертификати за селекция като сватбен подарък!
Успех и много любов!

Успех и много любов!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Nie se ojenihme sled interviuto.izgubihme nyakolko meseca,dokato izpratim dokumentite za brak i t.n.Nashi priyateli imaiki nashiya primer se ojeniha 2 sedmici predi interviuto-minaha i dvamata na interviu(vapreki,che samo toi beshe pokanen,no tya sashto se beshe podgotvila).
Spestiha si nyakolkoto meseca.
Drug primer,poznat,koito jivee v Canada se ojeni v BG prez Dekemvri 2002.Saprugata mu pristiga sega prez Oktomvri 2003(zashto da gubite celi 10 meseca...)
Smelo i smahnato,jenete se i mnogo LOVE i kasmet na interviuto.
Pozdravi
Spestiha si nyakolkoto meseca.
Drug primer,poznat,koito jivee v Canada se ojeni v BG prez Dekemvri 2002.Saprugata mu pristiga sega prez Oktomvri 2003(zashto da gubite celi 10 meseca...)
Smelo i smahnato,jenete se i mnogo LOVE i kasmet na interviuto.
Pozdravi

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: brak sled interwu
Мое мнение е че не е нужно да се жените с приятелката ти. В крайна сметка conjoint de fait нали е законова форма на съжителстване. Имаш вариант да пишеш на Виена да те прехвърлят в горната група или направо на самото интервю да си разкажете историтя и там най вероятно ще ви прехвърлят като conjoint de fait. Е, със сигурност няма да мине без доплащане на разликата при DSCf написа:chakam intervu do kraia na godinata.no v dokumentite sum celibataire.imam priatelka s koito iskam da zamina posle.moje li niakoi da me posuvetwa kakvo da naprawia?da se ojenim sled poluchawane na sertificat de selection ili sled pristigane v quebec?blagodaria wi predwaritelno!

Това всичко ако не ти се жени и сте свобосомислещи относно брака, иначе ако искаш да си спестиш проблеми със консулчетата то гласи сватба.

blagodaria
Zadadoh vaprosa ot imeto na moi priatel koito e "vluben do uchi" i hich ne mu e do internet v momenta. Chte mu razpechatam mneniata vi a puk az kakto me savetvate chte se "gmurna" nazad vav foruma da tarsia ochte saveti po vaprosa. I bez tova zadnika mi e zalepnal za stola ot visene v i-net.
10x ochte vednaj!
10x ochte vednaj!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Женете се, няма какво да чакате, няма да ви се размине!
Пък и на младо семейство всички гледат по-благосклонно...
Успех! :partytime:

Пък и на младо семейство всички гледат по-благосклонно...
Успех! :partytime:

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...