Здравейте,
Наскоро минах успешно интервюто си и сега съм на етап попълване и изпращане на документите за виза.
Може ли някой да ме осведоми дали трябва да изпращам снимки (и по колко) на членовете от семейството ми, при условие, че съм основен кандидат и те няма да ме придружават? Попълват ли се данни за тях в този случай?
Благодаря Ви предварително!
@LaRue,
Проверих каквото намерих по темата преди да задам този въпрос, и го зададох понеже от други места получих различна информация.
Трябва ми точен и еднозначен отговор от сорта на "да, трябват по еди-колко си снимки" или "не".
Благодаря предварително!
Извинявай, съжалявам че ти подадох най-точната и еднозначна информация от първоизточника, тя е обновена през Декември 2004 год. Ако искаш ще ти потърся и адреса на Министъра, който отговаря по тези въпроси дано да ти отговори по-еднозначно.
Успех!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.