Относно медицинските прегледи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Bobby

Относно медицинските прегледи

Мнение от Bobby »

Здравейте!
Интересува ме дали това, че един от родителите ми има наследствена психическа болест може да попречи по някакъв начин на заминаването ми и задължително ли е да го впиша в медицинските.
Merci en avance!
Bobby
LaRue

Мнение от LaRue »

Ако не ти личи не споделяй :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Bobby

Мнение от Bobby »

Много благодаря!
Последно промяна от Bobby на Нед Дек 19, 2004 12:04 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Koko

Re: Относно медицинските прегледи

Мнение от Koko »

Bobby написа:Здравейте!
Интересува ме дали това, че един от родителите ми има наследствена психическа болест може да попречи по някакъв начин на заминаването ми и задължително ли е да го впиша в медицинските.
Merci en avance!
Bobby
Не си спомням какви точно данни се попълваха в медицинските, но ако е възможно недей посочвай че има такъв случай в семейството ти. А ако не те питат специално, въобще не е нужно ти сам да го споменаваш.
LaRue

Мнение от LaRue »

Bobby, балгодаря ти за пожеланията, но човек 1 постинг и толкова запознат с мен е жив гении. Може и наистина да съм ФОРУМНА ДИАРИЯ (както ти ме определяш), но не виждам някаква разлика между моя отговор и този на Коко. :wink:
Аз продължавам да стоя зад това което съм ти написал и невярвам някой да те посъветва нещо по-различно, а ти пиши само от един ник и задавай смислени въпроси :evil:
Късмет!!!!!
Изображение
LaRue

Мнение от LaRue »

Bobby, извинявай но не успях да прочета това което така бързо си изтрил и получавам преразкази в ЛС. От вторичната информация която получавам съм убеден, че и ти не си се отървал от тази психическа болест. :roll:
ВЗИМАЙ БЪРЗО МЕРКИ :idea: :idea: :idea:
Изображение
Bobby

Мнение от Bobby »

@LaRue,
както виждаш измених си поста почти веднага след като го написах - това е защото намирам за излишно просто да си чеша пръстите с форумни заяждания.
За мен тонът ти е леко подигравателен и затова отговорът ми беше толкова рязък, макар и като съдържание отговорът ти да е подобен на този на Коко.
Не мисля, че въпросите ми са лишени от смисъл, а за писането от нов ник - ще се изненадаш ли ако ти кажа, че беше защото исках да избягна именно това да ми отговориш точно ти? ВЕрвай ми, не е нужно човек да е гениИ, за да отличи плявата от зърното. Не виждам ползата от отговори, които не са ясни, още по-малко пък от заяждания и "оригинални" коментари за министри или пък за психическото ми състояние, па макар и косвени. Става въпрос за т.нар. "форумна етика", нещо доста чуждо на повечето български форуми. Например аз бих се въздържал да коментирам сравнително лошата ти граматика на фона на претенциозния ти подпис, но като сме си отворили приказка...
Преди да ми отговориш помисли си има ли смисъл от подобни разправии и не е ли по-лесно да сме приятно настроени и отзивчиви един към друг, все пак нали именно това е целта на форумите - да помагат с ценна информация, която не може да се набави по друг начин.
Колкото до ФОРУМНАТА ДИАРИЯ - това е форумен израз, който се използва за да илюстрира писането на безполезни мнения. Не забравяй, че на всеки човек му е присъщо всичко човешко, включително и това да го затресе диария или да се прави на много умен и възпитан :wink:
Дано сме се разбрали правилно, от мен поздрави и пожелание за повече положително отношение към новодошлите.
Отговори ми ако смяташ за нужно, но за мен темата е приключена.
Bobby a.k.a monreality
Заключено