Radvam se che ne si se predal. Pich, kakto ti kaza Vancho haidutina tuka NE-to sled niakolko opita lesno stava na DA. Nema a se puashish i smelo napred. Tuka sme i te chakame
Със сините папки и...отказ
-
pomiar
- Обратна връзка:
Kat znam s kvi pomiari e palno tuk i mi ide da teglia edna maina. Pak i s toia order. Kato che li vsichki doshli tuka rabotiat kato injeneri. Shto ne si takovat takovankata
Radvam se che ne si se predal. Pich, kakto ti kaza Vancho haidutina tuka NE-to sled niakolko opita lesno stava na DA. Nema a se puashish i smelo napred. Tuka sme i te chakame
Ima hora gotovi da braniat istinata dokato ot neia ne ostane nishto. (J.R.Openhimer)
-
botzovtori
Здравей Линко,
Помниш ли ме стояхме заедно на масата, на едно от събиранията на пловдивската група?
Не се предавай , човече, винаги има изход от всяка ситуация!
Много се разочаровах като прочетох какво ти се е случило точно преди Коледа...
Но от все сърце ти давам цялата си подкрепа и... Моля те, не се отказвай! Радвай се на празниците и като отминат, намери най-вярното решение на проблема!
Вярвам, че ще се справиш и ще дойдеш скоро при нас!
Пожелавам ти успех, здраве и късмет от все сърце! :krila:
Помниш ли ме стояхме заедно на масата, на едно от събиранията на пловдивската група?
Не се предавай , човече, винаги има изход от всяка ситуация!
Много се разочаровах като прочетох какво ти се е случило точно преди Коледа...
Но от все сърце ти давам цялата си подкрепа и... Моля те, не се отказвай! Радвай се на празниците и като отминат, намери най-вярното решение на проблема!
Вярвам, че ще се справиш и ще дойдеш скоро при нас!
Пожелавам ти успех, здраве и късмет от все сърце! :krila:
Здрасти и от мен.Съжалявам много за теб но искам да те окуража да продължиш.Аз получих отказ тези дни понеже някаква патка от службите не може да ми определи стажа като инженер.
Но аз нямам вече накъде заради годините.Събирах точно точките и напреднах бързо с езика,дори много ми хареса.
За съжаление трябва да спирам,а толкова исках поне да ми дадат шанс да се доказвам,интервю и т.н.
Нова Зеландия звучи добре/какъв допълнителен език ли ще ни измислят/
Немски научих в Австрия,Английски цял живот,Френски започнах.
Надеждата дори и при чакането си заслужаваше.
Не спирай ,желая ти успех.
Весели празници.
Но аз нямам вече накъде заради годините.Събирах точно точките и напреднах бързо с езика,дори много ми хареса.
За съжаление трябва да спирам,а толкова исках поне да ми дадат шанс да се доказвам,интервю и т.н.
Нова Зеландия звучи добре/какъв допълнителен език ли ще ни измислят/
Немски научих в Австрия,Английски цял живот,Френски започнах.
Надеждата дори и при чакането си заслужаваше.
Не спирай ,желая ти успех.
Весели празници.
Ще продължавам напред ,винаги верен на себе си ,независимо какво ще ми струва.
- Дякон Игнатий
Линко,брато нямам думи след всичко написано от колегите.Не те познавам ама като гледам участието ти във Форума си пич и знам че на чужд гръб и 100 тояги са малко ама не се отчаивай.Не позволявай тоя дрисльо да те скапе точно за празниците.
Идея:Посещение на Формула 1 в Канада също е Вариант,но не знам дали ще стане,все пак проучи и тази вазможност.
Горе главата
Идея:Посещение на Формула 1 в Канада също е Вариант,но не знам дали ще стане,все пак проучи и тази вазможност.
Горе главата
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ