Sreshta v Sofia shte imali utre...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
tedo

Sreshta v Sofia shte imali utre...

Мнение от tedo »

Priateli kakvo stava shte se sabiarame li utre v macho pikcho ili v nedelia v parka zaimov molia vsichki malko po seriozno znam che na vsichki i pushat glavite no nali go pravim za da ni e po leko v badeshte :D :beer: :D :beer: :D :beer:
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Здравейте на всички. Бих искала да уточня, 4е новото предложение, за което става дума е бирария в парка Заимов - Дървеното. Намира се в началото на парка от страната на бул. Янко Сакъзов, има една пицария Добро, зад нея се намира въпросната бирария, ако не съм съвсем точна, надявам се Coolcoldi да ме поправи :oops: .
Денят е неделя, часът е 16.00, като това не значи, че няма да сме там и по-късно.
Надявам се този път да има повече отзовали се, независимо ЗА :D или ПРОТИВ :x , моля споделете мнението си :roll: .
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Здравеите и от нас"coolcoldy" :lol:
Под този "ник" се представяме двама, така че пишете ни към сметката за срещата.
Понеже това заведение е ново, като предложение за срещи и се надяваме този път хората,който се интересуват от тях да се съберем.Мислим,че срещите са полезни и допринасят за по-добрата информираност.Все пак народа е казал:"Не питай старило,а патило!"
Така,че уважаеми съфорумци,нека се съберем в това заведение в парка "Заимов" мислим,че е подходящо са нас.Описанието,което е направила Ми-на е много добро,но все пак ако някой от вас иска да дойде,но не го намира може да ни се обади в неделя 19.12.04 м/у 16:00 и 18:00 часа, на телефон 0887 519 145.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
monny

Мнение от monny »

не е малко рано
след тово ни остава да се приберем да гледаме "събеседник по желание"
но нека сега си остане така
Заключено