Въпросче

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Въпросче

Мнение от estoyanova »

Здравейте!Искам да попитам при попълването на точка номер 6 от формулярът а именно
Avez-vous deja presente....При отказ от 1997 за федералната част трябва ли да го посоча тук?Защото някои ми казват че не се пазят отказите от такъв период никъде а други твърдят,че се пазят.Ако някой е имал отказ за федералната за туристическа виза а кандидатства за Quebec моля да сподели своят опит относно попълването на тази точка
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
LaRue

Мнение от LaRue »

Според мен е по-добре да не криш, за неща които не е трудно да се провери, има опасност да изпаднеш в безтегловност. Този отказ е + в новото ти начинание, защото показва, че си добре мотивирана.
Виждам, че и ти си "приела правата вяра" (Квебек)
Желая ти успех и бърза процедура!!!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

LaRue,благодаря ти!Аз не мисля да го крия просто се чудех защото приятели не ги споменаха и пак си взеха интервютата!Което ми показа,че явно не гледат всичко или не пазят всичко но мисля да не крия.Благодаря ти от сърце!А за Правата Вяра /хехе/ си прав!Ако дам на някой съвет то той би бил да опитва стига да е смел!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Заключено