na 08.12.2004 mi be6e interviuto no ne ni dadoha dokumentite sled kato go vzehme-imali tehni4eski problem i 6te mi gi izpratiat sled nova godina.4udia se dali moga da platia taksata , za6toto i bez tova 6te poskapne sled nova godina?-a vsa6nost kakvo drugo mejduvremenno moga da napravia?
imam i edin drug vapros s zdraveto mi vsi4ko e nared no imam 4asti4en daltonizam v sredna forma kam 4ervenia cviat 6te e pre4ka li tova?
blagodaria predvaritelno!!!
ne mi dadoha dokumenti -kakvo da pravia bez tiah
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Не става ясно коя такса искаш да платиш предварително, но за която и да е - можеш да го направиш без проблеми. Само че това не ти гарантира нищо. Документите за Букурещ не можеш да подадеш, преди да са ти изпратили сертификата за селекция от Виена. А несъмнено при вдигането на таксите ще има някакво условие от типа: "Старите такси са валидни за кандидат-емигрантите, чиито документи са подадени до еди-коя си дата." Примерно до 30.12.2004 г. Та твоите като ще са подадени след тази дата, ще ти напишат едно любезно писмо, с което ще те поканят да си доплатиш разликата в таксите.
А частичният ти далтонизъм не е никакъв проблем.
А частичният ти далтонизъм не е никакъв проблем.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- Bimba
Спокойно и ние нямаме Сертификати но мадам Волси ни даде един документ с нейния подпис, в който се обяснява, че поради администр. причини Сертификатите ще ги получим по пощата през януари. НО с този документ-копие от него можем да продължим процедурата т.е плащаме за досиета, теглим си формулярите от интернет попълваме, изпращаме ги в Букурещ и чакаме да ни заведат досиетата и да получим баркодовете.
това знам дано ти е от помощ!

това знам дано ти е от помощ!