Ново място за срещи в София !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vnenovbg
Обратна връзка:

Ново място за срещи в София !!!

Мнение от vnenovbg »

Приятели /наричам Ви така , защото наистина вече сме такива / , от стола на МВР - то ми отказаха , защото не съм служител . От една друга пицария ми отказаха , защото искаха консумация от 8 лв. на човек. Единствено в "Мачу Пикчу" на " Шишман" и " Славянска " , казаха , че нямаме проблеми , за който и ден да е ! / С изключение на утре 8 декември /.
Предлагам да се уточним в кой ден да се срещаме за в бъдеще , за да мога да говоря с хората в заведението.
Моля ви като четете това съобщение , отговаряйте ми , за да имам обратна информация ! Благодаря ви!
Вече има предложения да се събираме в събота следобед около 16.00 часа . Неделя около 16.00 часа. Сряда към 18.00 часа .
Всеки прави , каквото може !
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Твърдо против сбирки през седмицата! Аз така и не сколасах да дойда в Бохеми именно щото сбирките бяха сряда. Събота и неделя е идеално. За Мачу Пикчу само хубави работи съм чувала, сега ще ми се отвори възможност и да проверя, та за това съм твърдо за.
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Тъй-като много хора нямат възможност да идват на сбирките през седмицата , предлагам да се видим в събота : 11.12.2004 от 16.00 часа в " Мачу Пикчу". Това е триетажна къща , която е боядисана в небесносин и жълт цвят. Адреса е : ъгъла на ул."Шишман" и ул. "Славянска" в София. "Шишман" е улицата , която излиза на хотел " Радисън" и пл. " Народно Събрание " . :beer: :beer: :beer:
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Аз естествено съм за събота или неделя, а предполагам и повечето от групичката ни. За заведението имам малко негативно отношение, но може и да греша, времето ще покаже. Ако ни изхвърллят от там ше му мислим после. За утре какво ще правим, срещата надявам се остава, трябва да се разберем и с останалите. Влади, благодарим ти,че се ангажира с търсенето на ново място. :beer:
diado pop

Мнение от diado pop »

Kato savsem nov vav foruma i makar i po sredata na emigrazionnija prozes bih dosel na sbirkata vi kogato se utcni casa i mjastoto na srestata :)
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Леле, докато си пусна отговорът, вече има ново предложение.
Любопитна съм как ще се приеме. Дано да го видят повече хора.
Аватар
tedo

ok

Мнение от tedo »

Kadeto kajete i kogato kajete :beer: :beer:
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Нали утре е 8 декември и е студентски празник ! Всичко е ФУЛ !!! Къде ще седнем ? Направо в събота ! Благодаря ти i-na ! :D :beer:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

ОК аз съм съгласен за новото място ама за 11.12 май ще е трудно от 16ч. все пак е работен ден ако сте забражили.
monny

Мнение от monny »

Independent написа:Твърдо против сбирки през седмицата! Аз така и не сколасах да дойда в Бохеми именно щото сбирките бяха сряда. Събота и неделя е идеално. За Мачу Пикчу само хубави работи съм чувала, сега ще ми се отвори възможност и да проверя, та за това съм твърдо за.
не трябва само да си чувала но и да си ходила за да се увериш че на подобни места е трудно да намериш място за двама човека не ли пък за 20
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Мони, специално в това заведение ще се радват да ходим, не съм забелязала да има кой знае какъв наплив, а и ти самият знаеш че вече не се събираме толкова много хора. Дано да има нови попълнения. Ще се радвам да се видим там.
Заключено