za interview
za interview
Pri polojenie, 4e imam 10/10 za English i 5/6 za French, na interview-to 6te me pitat li za6to kandidatstwam za Kvebek i koj spored was e naj-dobriqt otgowor? Thanks.
Аз имах 11/11 -английски и 8/8 френски/коригиран на 7 на интервюто/ и не ме питаха, защо въпреки по-добрия английски кандидатствам за Квебек.Въпроса е по-общ:Защо желете да емигрирате и защо точно Квебек.
За възможните отговори е писано много и аз така отговорих-професионална реализация и др.
За тях е важно да видят желанието ти да разбираш и говориш на френски и мисля, че това оценяват.
За възможните отговори е писано много и аз така отговорих-професионална реализация и др.
За тях е важно да видят желанието ти да разбираш и говориш на френски и мисля, че това оценяват.
Good luck!
-
- Администратор
- Обратна връзка:
... имаш приятели в Квебек, които ще ти помогнат в началото, обичаш френския език и култура и искаш да усъвършенстваш френския си, децата ти само ще спечелят от двуезичната среда, най-европейската част от Северна Америка, изобилие от фестивали и др. културни събития ...ian написа: Опитай се да измислиш някакво обяснение - красива природа, добра социална среда за живот и т.н.
... и прочие довотии

Успех!
м.д. и мен не са ме питали "А защо именно Квебек?" Имах нещо около 4 на френския и макс. на английския
shte te pitat i oshte kak'zashto tochno Quebec?' Samo che te pitat prosto zashtoto triabva da te pitat,a ne zashtoto ochakvat da chuiat ot teb neshto novo ot veche chutoto ,a zashtoto tova im e zadaljenie. Ideiata e da ti chuiat frenskia,a kolkoto poveche govorish/kakvoto i da e/ znachi poveche si se podgotvila /spored tiah/. ssttoo ti dava dobar savet. Ama kvoto i da kajesh ,vse shte ti se zaradvat!
Uspeh! Noja e darven!
Uspeh! Noja e darven!
re
Не се притеснявай такъв въпрос може да ти зададе, само ако прецени интервюиращият. Това че имаш записани 12/12 за ниво на владеене на английски не означава, че задължително ще те пита какво знаеш за Кебек или за Канада.
Ние също имахме 12/12 за английски и 6/7 за френски език и го защитихме, без да ни се задава този въпрос защо сме избрали точно Кебек.
Ако толкова се притесняваш, можеш да си подготвиш един кратък отговор, както по-горе те съветва ssttoo.
Успех!!!

Ние също имахме 12/12 за английски и 6/7 за френски език и го защитихме, без да ни се задава този въпрос защо сме избрали точно Кебек.
Ако толкова се притесняваш, можеш да си подготвиш един кратък отговор, както по-горе те съветва ssttoo.
Успех!!!

- emyangels
- Обратна връзка:
Аз защитих 12/12 и на двата езика. Интервюиращата ми зададе един и същ език и на френски и на английски: Какво знаете за Квебек и защо го избрахте? Първо на англииски ме пита. Отговорът ми обхващаше географско положение, исторически факти и икономическа обстановка. После говорихме за други неща. И отново ми зададе същия въпрос, но на френски. Доста бързо се наложи да измислям изцяло нов отговор, за да не звуча като папагал с наизустени реплики. Френският ми отговор съдържаше предимно статистически данни за живота в Квебек и всичко, което бях пропуснала да спомена в английското си изложение. Както се вижда на всеки на интервюто задават различни въпроси и е добре да бъдете максимално подготвени да отговаряте, за да сведете до минимум моментите на изненади!!!
УСПЕХ!!!
УСПЕХ!!!
...az biah pisal i za dvata ezika 7/8, no angliiskiat mi e dale4 po-dobur. Vuprosa, koito mi zadade g-n La Rue be6e, za6to sym si zanijil tolkova nivoto na angliiskia i bukvalno "za6to s takuv angliiski otivate v Montreal a ne v Quebec".
Nikoi ne moje da ti dade to4na recepta kak da se durji6 i kakvo da govori6, samo gledai vsi4ko da e estestveno i se postarai da e ubeditelno! Subektivno e a i mnogo zavisi ot intervuira6tia.
...uspeh!
Nikoi ne moje da ti dade to4na recepta kak da se durji6 i kakvo da govori6, samo gledai vsi4ko da e estestveno i se postarai da e ubeditelno! Subektivno e a i mnogo zavisi ot intervuira6tia.
...uspeh!

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.